Vyriausybė leido atvykti per 40 užsieniečių, kurie atliks būtinus darbus | Kas vyksta Kaune

Vyriausybė leido atvykti per 40 užsieniečių, kurie atliks būtinus darbus

BNS 2020/07/03 14:49
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vyriausybė trečiadienį leido į Lietuvą atvykti per 40-čiai užsieniečių iš koronaviruso paveiktų šalių atlikti įvairius būtinus darbus.

Ministrų kabinetas pritarė bendrovės „Meditecha“ prašymui leisti atvykti į Lietuvą ir atlikti būtinus darbus Klaipėdos universitetinėje ligoninėje Izraelio piliečiui, taip pat Tarptautinės Amerikos mokyklos prašymui įsileisti mokytojus iš Jungtinių Valstijų – šešis asmenis, kartu su šeimos nariais.

Taip pat pritarta bendrovių „Veimeris“, „Aconitum“, „Vakarų medienos grupės“, „Bio green“ prašymams iš viso leisti atvykti ir atlikti būtinus darbus 15 užsieniečių. Pritarta ir „Litgrid“ prašymui dėl vieno Turkijos piliečio, kuris turės atlikti darbus Kauno transformatorinės elektros pastotėje, taip pat leista atvykti 16 Ukrainos piliečių, kurie atliks darbus Vilniaus kogeneracinėje jėgainėje.

Pritarta ir Teisingumo ministerijos siūlymui įleisti 5 asmenis iš koronaviruso paveiktų valstybių – Rusijos, Australijos, Izraelio dėl santuokos sudarymo, tėvystės pripažinimo procedūrų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA