„Žalgirio“ direktorius apie Š. Jasikevičių: konkurencija dėl jo buvo neįtikėtinai didelė | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ direktorius apie Š. Jasikevičių: konkurencija dėl jo buvo neįtikėtinai didelė

R. Tenio nuotr./Kas vyksta Kaune montažas

Pirmą kartą nuo 2016-ųjų metų Kauno „Žalgirio“ klubui teks ieškotis naujo trenerio. Iki šiol komandai vadovavęs treneris Šarūnas Jasikevičius pasinaudojo sutartyje numatyta galimybe išvykti bei naujajame sezone vadovaus Barselonos „FC Barcelona“ komandai.

„Žalgirio“ ekipoje profesionalaus krepšininko karjerą 2014-aisiais metais pabaigęs Š. Jasikevičius iš pradžių komandos trenerių štabe dirbo trenerio asistentu, o 2016-aisiais pats perėmė komandos vairą į savo rankas, rašoma Kauno „Žalgirio“ pranešime žiniasklaidai.

Dirbdamas vyriausiuoju ekipos treneriu jis penkis kartus su komanda tapo Lietuvos krepšinio lygos čempionu, tris kartus iškovojo Karaliaus Mindaugo taurę bei tris kartus buvo pripažintas geriausiu Lietuvos krepšinio lygos treneriu.

Bene skambiausias Šaro pasiekimas su „Žalgiriu“ – patekimas į 2018-ųjų metų Eurolygos finalo ketverto varžybas ir ten iškovota trečioji vieta.

Į Ispaniją dirbti keliaujantis 44-erių metų strategas Kaune tapo tikru sirgalių numylėtiniu bei amžiams įsirašė į klubo istoriją.

„Siekėme Šarūną išlaikyti, tačiau šiemet konkurencija dėl jo buvo neįtikėtinai didelė. Kaip bebūtų, kartu su juo tiek komanda, tiek visa „Žalgirio“ organizacija padarė didžiulį žingsnį į priekį. Norime padėkoti treneriui už darbą bei linkime jam kuo geriausios kloties tolimesnėje karjeroje. „Žalgirio“ durys jam visada atviros“, – naujausią žinią sutiko „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Komandos komplektaciją artėjančiam sezonui pradėjęs „Žalgirio“ klubas ieškos naujo vyriausiojo trenerio.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA