Š. Jasikevičius palieka Kauno „Žalgirį“ – treniruos „Barceloną“ | Kas vyksta Kaune

Š. Jasikevičius palieka Kauno „Žalgirį“ – treniruos „Barceloną“

delfi.lt 2020/07/02 09:55
R. Tenio nuotr.

Šarūnas Jasikevičius palieka Kauną ir keliasi į Barseloną. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, strategas pasiekė susitarimą su „Barcelonos“ komanda ir taps jos naujuoju vyriausiuoju treneriu. Apie tai artimiausiu metu oficialiai patvirtins ir pats katalonų klubas.

„Barcelonoje“ Šaras pakeis Svetislavą Pešičių, apie kurio pasitraukimą pranešta trečiadienį vakare.

S. Pešičiaus kėdė stipriai susvyravo po Ispanijos lygos finalo, kur „Barcelona“ nusileido Vitorijos „Baskonia“ komandai.

Turkijos ir Ispanijos žiniasklaidoje buvo skelbiama, jog Šarūnas Jasikevičius vietoje finansiškai pelningesnio Stambulo „Fenerbahče“ pasiūlymo pasirinks galimybę grįžti į „Barcelona“ klubą, kurio marškinėlius vilkėjo 2000-2003 ir 2012-2013 metais.

2013-2014 metų sezone Š. Jasikevičius užbaigė profesionalo karjerą „Žalgiryje“, tuomet pradėjo dirbti gimtojo miesto klubo trenerių štabe.

2016-ųjų pradžioje atleidus Gintarą Krapiką, į scenos vidurį žengė Š. Jasikevičius ir vadovavo komandai puspenkto sezono.

Per tą laiką žalgiriečiai buvo neįveikiami Lietuvos krepšinio lygoje (LKL), iškovojo tris Karaliaus Mindaugo taurės trofėjus, 2018 metais Eurolygoje užėmė trečią vietą, o kitame sezone pasiekė ketvirtfinalį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA