Kauniečius neramina dangų raižantis lėktuvas: suka dešimtą ratą | Kas vyksta Kaune

Kauniečius neramina dangų raižantis lėktuvas: suka dešimtą ratą

Skaitytojų nuotr. /„Kas vyksta Kaune“ montažas

Ketvirtadienio popietę į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi ne vienas skaitytojas, pastebėjęs, kad virš Kauno miesto dangų raižo tas pats lėktuvas.

„Jau dvi valandas suka ratus „Ryanair“ lėktuvas, įdomu būtų jei pasidomėtumėte, ko čia jis suka ratus, kaip paukštis“, – informaciją atsiuntė skaitytojas. Kaunietė Dalia taip pat paantrino: „Koks čia lėktuvų antplūdis? Per valandą praskrido apie 20 lėktuvų“.

„Ryte prie pilies ratus suko ir driftino, dabar dangui driftina virš Kauno. Pasikeitė „padangas“ ir antra raundą suka jau“, – šmaikštavo dar vienas kaunietis.

„Jau gal kokį 10 ratą suka, įdomu kodėl“, – nerimavo kitas skaitytojas.

Kauno dangų raižo lėktuvas / Skaitytojo nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas, virš Kauno oro uosto ir kitose Kauno miesto teritorijose vyksta lėktuvų pilotų mokymai, kuriuos organizuoja kompanija „KlasJet“. „Tai techninis skrydis, mūsų žiniomis vyksta mokymai“, – nurodė T. Vasiliauskas.

Kol kas nėra aišku, kada baigsis mokymai, tačiau, pasak skaitytojų, Kauno dangų „Boeing“ lėktuvas raižo kažkur nuo 14 valandos dienos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA