Į Kauno oro uostą sugrįžo pigių skrydžių bendrovės | Kas vyksta Kaune

Į Kauno oro uostą sugrįžo pigių skrydžių bendrovės

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Dalį reguliarių skrydžių iš Kauno oro uosto jau atnaujino „Wizz Air“ ir „Ryanair“, per liepos mėnesį planuojama atnaujinti dar daugiau krypčių.

Vengrijos oro bendrovė „Wizz Air“ jau vykdo skrydžius iš/į Bergeno, Eindhoveno, Olesiundo, Stavangerio, Turku ir Londono oro uostus.

Tuo tarpu, Airijos oro bendrovė „Ryanair“ skraidina iš/į Dublino ir Londono oro uostus. „Ryanair“ planuose netrukus atnaujinti dar daugiau krypčių: skrydžiai iš/į Alikantės, Bristolio, Edinburgo, Londono, Milano, Neapolio, Maljorkos, Pafoso, Rodo ir Šanono oro uostus.

Atnaujinus skrydžius, oro uoste įdiegtos papildomos saugumo priemonės ir galioja naujos taisyklės. Primename, kad pasibaigus karantinui, apsauginių veido kaukių dėvėjimas vyresniems nei 6 m. keleiviams Lietuvos oro uostuose išlieka privalomas. Kaukių laikinai galima nedėvėti oro uostuose esančiose kavinėse bei restoranuose.

Taip pat norintys grįžti ar atvykti į Lietuvą iš koronaviruso paveiktų šalių per 24 valandas turi užsiregistruoti, pateikdami savo duomenis Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui (NVSC). Tokiems asmenims privaloma 14 dienų izoliacija, net jeigu per paveiktą šalį jie vyko tranzitu.

Sveikatos apsaugos ministerija skelbia sąrašą valstybių, iš kurių nuo birželio 29 dienos užsieniečiai į Lietuvą gali atvykti be jokių apribojimų. Tiesa, atvykstantiems iš Jungtinės Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystės, Rumunijos, Bulgarijos ir Liuksemburgo bus rekomenduojama izoliuotis.

Bendrai Lietuvos oro uostuose nuo liepos mėnesio grįžta 70 krypčių skrydžiai. Tarp jų turėtų būti ir dvi naujos – skrydžiai į Dubrovniką ir Londono Getviko oro uostą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA