Girtas ir beteisis vairuotojas prisivirė košės: Kauno centre sukėlė avariją ir sužalojo draugus | Kas vyksta Kaune

Girtas ir beteisis vairuotojas prisivirė košės: Kauno centre sukėlė avariją ir sužalojo draugus

Skaitytojo nuotr.

Naktis iš sekmadienio į pirmadienį neblaiviam ir beteisiam lakstūnui atmintyje įstrigs ilgam. Nesuvaldytas automobilis, Kauno pilies žiedinėje sankryžoje, rėžėsi į stulpą ir apgadino kitą miesto nuosavybę, negana to, eismo įvykio metu sužaloti ir automobilio keleiviai.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė, birželio 29 dieną apie 2.30 val., buvo gautas pranešimas, kad Jonavos gatvėje, ties sankryža, kur eismas vyksta ratu, automobilis „VW Pasat“ vairuojamas neblaivaus ir neturinčio teisės vairuoti vyro, gimusio 1988 metais, kelio vingyje nuvažiavo nuo kelio, kliudė reklaminį stendą ir apgadino troleibuso laidų atraminį stulpą.

Avarija Kauno pilies žiede / Skaitytojo nuotr.

Pasak O. Vaitkevičienės, į gydymo įstaigą buvo pristatyti du automobilyje važiavę keleiviai, gimę 1990 ir 1986 metais. „VW Pasat“ vairuotojui nustatytas sunkus girtumo laipsnis (2.83 prom.).

Avarija Kauno pilies žiede / Skaitytojo nuotr.

Į įvykio vietą vyko ir ugniagesiai. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, apie 03.51, buvo gautas pranešimas, kad po eismo įvykio reikia nuvalyti tepalą. 20 m² plote išsilieję teršalai nuplauti.

Eismo įvykio aplinkybės tiriamos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad dar visai neseniai, toje pačioje žiedinėje sankryžoje, kelionė baigėsi dar vienam vairuotojui. Nedidelis „Peugeot“ užšoko ant vejos ir rėžėsi į čia stovinčią raitelio skulptūrą – liudininkų teigimu, prisidirbęs vairuotojas pabėgo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA