Šilainiuose sumaitotas taksi automobilis, vienas žmogus atsidūrė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Šilainiuose sumaitotas taksi automobilis, vienas žmogus atsidūrė ligoninėje

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Vėlų šeštadienio vakarą gausios specialiųjų tarnybų pajėgos būriavosi Baltų prospekte. Tik užkilus ant Šilainių kalno esančioje sankryžoje buvo sudaužyti du automobiliai, prireikė medikų pagalbos.

Šeštadienio vakarą Baltų prospekto, J. Grušo ir Rasytės gatvių sankryžoje nuaidėjus smarkiam trenksmui, čia netruko suvažiuoti policijos ekipažai, iškviestos dvi greitosios pagalbos medikų brigados, susirinko ir nemaža smalsuolių minia.

Smūgio būta tikrai stipraus. Kaip matyti socialiniame tinkle paviešintose nuotraukose, visiškai sumaitota taksi bendrovės „eTransport“ skiriamaisiais ženklais pažymėto „Toyota“ automobilio priekinė dalis, tuo metu „Volkswagen“ labiausiai kliuvo į dešinį sparną.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad pranešimas apie nelaimę gautas šeštadienį, 22.18 val. Pašnekovas patvirtino, kad sankryžoje susidūrė „Toyota“ ir „Volkswagen“ automobiliai.

Avarijos metu sužalotas vienas asmuo. Nukentėjusysis išvežtas į gydymo įstaigą, nedetalizuojama, kuria iš eismo įvykyje dalyvavusių transporto priemonių jis važiavo.

Pirminiais duomenimis, abiejų automobilių vairuotojai buvo blaivūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA