Kaunietis prašo pagalbos: prieš pat nosį iššokęs vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos | Kas vyksta Kaune

Kaunietis prašo pagalbos: prieš pat nosį iššokęs vairuotojas pabėgo iš įvykio vietos

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienio popietę Romainių gatvėje įvyko avarija, kurios kaltininkas dėjo į kojas. Nelaimės metu apgadinti du automobiliai, o pasekmės galėjo būti daug skaudesnės, jeigu ne greita „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo reakcija. Vyras prašo miestiečių pagalbos nustatant vaizdo įraše užfiksuoto „Ford Focus“ savininką ir buvimo vietą.

„Vakar, 14.16 val., važiuojant Romainių gatve švęsti sūnaus krikštynų patekome į autoįvykį, kurio metu buvo apgadinti du automobiliai, maniškis – ypač stipriai. Mano automobilyje buvo du mažamečiai vaikai, tik laimingo atsitiktinumo dėka pavyko išvengti kaktomušos, bet žala padaryta didelė, kurios neatsiradus kaltininkui niekas neatlygins“, – situaciją nupasakojo Tomas.

Kaip pasakojo vyras ir matyti vaizdo registratoriaus užfiksuotoje medžiagoje, „Ford Focus“ vairavęs asmuo nesilaikydamas saugaus greičio ir atstumo bandė išvengti smūgio į „Toyota“ galą.

Vairuotojas užkabino šio automobilio kampą, išlėkė į priešpriešinio eismo juostą, perrėžė visą įrašo autoriaus „Opel“ šoną ir pasišalino iš avarijos vietos. Pavojingai manevravęs „Ford“ registruotas vokiškais numeriais MD LU 868, kurie, spėja nukentėjusysis, yra padirbti.

„Aplinkiniai teigė yra ir ankščiau matę šį „Ford Focus“ Romainiuose, tačiau reikalinga jo buvusi nuolatinė lokacija ir / arba valdytojas / savininkas“, – aiškino Tomas.

Jis nurodė, kad policijoje įvykis registruotas ir kaltininkas ieškomas. „Anonimiškumas ir atlygis už naudingą informaciją garantuojamas. (…) Manau, 100 Eur būtų logiška suma, jei informacija pasitvirtintų ir žmogus liudytų, savaime suprantama, nes pati mašina gal jau išardyta“, – įvardijo kaunietis.

Turintys naudingos informacijos asmenys raginami susisiekti su Tomu el. paštu tomaspaske@gmail.com, tel. nr. +37067022094 arba pranešti bendruoju pagalbos numeriu 112, tik atlygis kišenės tokiu atveju gali ir nepapildyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA