Skaudus susidūrimas ties Rokais: vienas automobilis nulėkė nuo kelio ir vertėsi (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Skaudus susidūrimas ties Rokais: vienas automobilis nulėkė nuo kelio ir vertėsi (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Šeštadienį „Kas vyksta Kaune“ pasiekė informacija apie eismo įvykį Marijampolės plente. Čia susidūrus dviem automobiliams, vienas apsivertė, policijos duomenimis, sužalotas žmogus.

[galerija kiek=”4″]

Kaip apie 13.50 val. fiksavo portalo skaitytojai, avarija įvyko 139 kelyje važiuojant nuo Kauno hidroelektrinės link Garliavos, geležinkelį kertančio viaduko gale.

Redakciją pasiekusiose nuotraukose matyti du sudaužyti automobiliai, vienas jų apvirtęs šalikelėje. Nelaimės vietoje, anot liudininkų, visos specialiosios tarnybos, viena kelio pusė uždaryta.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie dviejų automobilių susidūrimą ties Rokais gautas 12.57 val.

Policijos duomenimis, susidūrimo metu buvo sužalotas vienas asmuo, kuris pristatytas į gydymo įstaigą. Transporto priemonių markių budintis pareigūnas kol kas įvardyti negalėjo, taip pat nėra informacijos apie vairuotojų blaivumą.

Tarnybos dar dirba įvykio vietoje, tiriamos nelaimės aplinkybės. Viaduko prieigose abiem kryptimis eismo pralaidumas kiek apsunkęs, viena juosta atitverta kūgiais.

Papildyta 17.15 val.

Kauno apskrities VPK budėtojas patikslino, kad susidūrė „Toyota“ ir „Jeep“ automobiliai. Pastarąjį vairavo 1985 m. gimęs vyras, o prie „Toyota“ vairo sėdėjo 1972 m. gimusi moteris.

Visureigio vairuotojui nustatytas 1,58 prom. girtumas, tikėtina, kad avarija kilo dėl jo veiksmų. Vyro atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Baudžiamojo kodekso 281 str., tas, kas vairavo transporto priemonę būdamas neblaivus, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, kurio metu buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata arba padaryta didelė turtinė žala, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Už atitinkamą pažeidimą, kai kito žmogaus sveikata sutrikdyta sunkiai, gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA