Kaunietį nustebino Laisvės alėjos fontane užfiksuotas vaizdas: nesuprantu tokių žmonių | Kas vyksta Kaune

Kaunietį nustebino Laisvės alėjos fontane užfiksuotas vaizdas: nesuprantu tokių žmonių

Skaitytojų nuotr.

Orams ir toliau kaitinant miesto grindinius, sekinantį karštį turi ištverti ne tik žmonės, bet ir keturkojai augintiniai. Kauniečio atsiųstuose vaizduose jis atkreipė dėmesį, jog atsivėsinti viena šeimininkė savo šuneliui leido centriniame Laisvės alėjos fontane. Skaitytojas norėjo išsiaiškinti, ar toks elgesys toleruotinas ir ar derėtų fontanuose leisti maudytis gyvūnams.

Termometro stulpeliams šiomis dienomis kylant virš 30 laipsnių ribos, kauniečiai nepasikuklina atsigaivinti mieste esančiuose fontanuose. Tiesa, dalis fontanų, trykštančių ant Kauko laiptų ar Vienybės aikštėje yra suformuoti, jog juose vaikščioti būtų patogu, o vanduo subėga į nubėgimo sistemas. Laisvės alėjoje esančiame fontane maudynėmis žmonės užsiima rečiau.

„Aš tokių žmonių nesuprantu, kurie Laisvės Alėjos fontanuose maudo savo šuniukus“, – užfiksuotu kadru pasipiktino kaunietis.

Skaitytojas atkreipia dėmesį, jog fontanai nebūtinai pritaikyti maudynėms, ypač keturkojų draugų, nes jie ten gali palikti ir netikėtų staigmenų.

„Kiekvienas mūsų turi savo nusistatymus ir suvokimą. Kas liktų ir koks vanduo fontanuose būtų, jeigu visi eitų ten maudytis. Juk kitas net išgėręs išdrįsta sėsti už vairo ir galvoja, kad tai nieko blogo ir niekam nepakenks. O į fontanus juk dažnai lipa maži vaikai, kur jau pabuvojo šuniukas ir ne duok tu dieve atliko savo gamtinius reikalus“, – savo nuomonę išsakė skaitytojas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA