Važiuojant link Drąseikių – automobilio salto ant stogo | Kas vyksta Kaune

Važiuojant link Drąseikių – automobilio salto ant stogo

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienio popietę kauniečiai pastebėjo 232 kelyje į laukus nulėkusį ir apvirtusį automobilį. Nelaimės aplinkybės iki galo neaiškios – policija panašioje vietoje bemaž prieš dvi valandas fiksavo trijų automobilių susidūrimą.

Kaip socialiniame tinkle apie 15.40 val. dalijosi vairuotojai, apvirtęs automobilis pastebėtas važiuojant link Drąseikių, ties lentpjūve. Čia, anot liudininkų, atvyko ir policijos ekipažas, formavosi nedidelė spūstis.

Tiesa, kauniečiai tvirtino, kad 232 kelyje automobiliai susidūrė maždaug prieš dvi valandas, buvo atvykę ne tik policijos pareigūnai, bet ir greitosios medicinos pagalbos brigada.

Automobilio atvaizdą pamatę vairuotojai pokštavo šį arimuose išvertus „pilvą“ pasideginti, nors verstis su transporto priemone, žinoma, juokas nekoks.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad 14.21 val. gautas pranešimas apie minėtame kelyje sankryžoje ties Lepšiškiais susidūrusius tris automobilius.

Visgi apie apvirtusią transporto priemonę pirminiame pranešime duomenų nėra. Policijos žiniomis, sužalojimų čia pavyko išvengti, pareigūnai dirba įvykio vietoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA