Trumpiausią metų naktį kauniečiai pasitiko „Rondo“ koncerte | Kas vyksta Kaune

Trumpiausią metų naktį kauniečiai pasitiko „Rondo“ koncerte

R. Tenio nuotr.

Pasitikti trumpiausią ir stebuklingą metų naktį kauniečiai rinkosi Nemuno saloje prie „Žalgirio“ arenos. Į didžiąją Joninių šventę plūdo ne tik Jonai ir Janinos, spalvingų lauko gėlių vainikais pasipuošusios kaunietės kaustė miestiečių dėmesį, o įsidrąsinę vyrukai damas kvietė Joninių šokiui.

Joninių išvakarėse, „Žalgirio“ arenos saloje, kauniečius ir miesto svečius džiugino ugnies teatro pasirodymai ir kitos linksmybės, kurias galingai vainikavo „Rondo“ koncertas.

Visgi dėl su koronaviruso pandemija susijusių ribojimų šiemet dalis tradicinių Joninių švenčių atidėtos kitiems metams, o kitos rengiamos laikantis saugumo rekomendacijų.

Tačiau norintys dar kartą pasveikinti visus Jonus ir Janinas šiandien laukiami Kauno rajone. Birželio 24 d., 21–22 val. prie Mergakalnio vyks Rasos šventė. Joje dalyvaus Rumšiškių kultūros centro folkloro ansamblis „Nedėja“. Daugiau apie renginį čia.

Tiesa, Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NSVC) atstovė Ginreta Megelinskienė ragina visuomenę būti sąmoningais ir nepamiršti, kad nors karantinas ir atšauktas, rizika užsikrėsti COVID-19 vis dar išlieka.

Dalyvaujant susibūrimuose nepamirškite laikytis saugaus atstumo tarp kitų šventės dalyvių taip pat laikytis visų higienos reikalavimų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA