Mįslingas įvykis Kaune: į BMW įsodintas jaunuolis buvo išvežtas nežinoma kryptimi | Kas vyksta Kaune

Mįslingas įvykis Kaune: į BMW įsodintas jaunuolis buvo išvežtas nežinoma kryptimi

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šiąnakt Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalistai sulaikė 5 asmenis, kurie, kaip įtariama, neteisėtai apribojo jauno vyro laisvę.

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai, vakar, birželio 22 d., apie 19.45 val. Kaune, Savanorių pr., nežinomi asmenys, panaudodami smurtą, į automobilį „BMW X5“ įsodino vyrą (g. 1996 m.) ir nuvežė nežinoma kryptimi. Po intensyvių paieškos veiksmų, jaunas vyras paryčiais buvo surastas Kauno rajone.

Sulaikyti 5 vyrai (gim. 1990 m., 1958 m., 1988 m., 1993 m. ir 1995 m.), kurie anksčiau teisti už įvairias nusikalstamas veikas (vagystes, plėšimus, viešosios tvarkos nusikaltimus ir kt.) Lietuvoje ir užsienyje, nukentėjusysis taip pat teistas.

Keturi asmenys yra Kauno miesto ir Kauno rajono gyventojai, vienas asmuo yra deklaravęs išvykimą į užsienio valstybę. Duomenų, ar sulaikyti asmenys buvo pažįstami su nukentėjusiuoju, šiuo metu neturima.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 146 str., dėl neteisėto laisvės atėmimo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA