Kauniečiai: neveikia SEB bankas, sutriko didelė dalis paslaugų (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai: neveikia SEB bankas, sutriko didelė dalis paslaugų (atnaujinta)

Asociatyvi / DELFI nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pirmadienio popietę praneša apie SEB banko sutrikimus – kauniečiams nepavyksta išsigryninti pinigų, neveikia mokėjimo kortelės ir kitos paslaugos. Banko atstovai informavo, kad sutrikimai skubiai šalinami, kol kas nenurodoma, dėl ko jie kilo.

„Sveiki, painformuokit žmones, kad neveikia SEB bankas – bankomatuose negalima išsigryninti pinigų, mobili programėlė neveikia, prisiskambinti į banką taip pat neįmanoma, telefonai neveikia“, – apie 13.30 val. įspėjo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Moters vertinimu, sutrikimai tuo metu jau tęsėsi apie pusvalandį. Kauniečiai bandė išsigryninti pinigų keliuose bankomatuose, tačiau operacijos atlikti nepavyko, kaip ir kitiems pažįstamiems banko klientams.

SEB banko „Facebook“ puslapyje apie 14 val. paskelbta, kad dėl techninių sutrikimų šiuo metu nėra galimybės naudotis banko kortelėmis, bankomatais, interneto banku ir mobiliąja programėle, taip pat gali būti sutrikimų skambinant į banko Konsultacijų centrą.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Komunikacijos skyriaus vadove Ieva Kulvinskaite, ši patikino, kad sutrikimai skubiai šalinami bei atsiprašė klientų už nepatogumus.

„IT specialistai aiškinasi sutrikimų priežastsi ir ją pašalins kaip įmanoma greičiau. Informuosime, kai tik paslaugos vėl veiks kaip įprastai“, – sakė I. Kulvinskaitė.

Papildyta 14.40 val.

SEB banko atstovai po pietų paskelbė, kad techniniai sutrikimai pašalinti ir paslaugos vėl yra teikiamos kaip įprastai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA