Daugiabučio gyventojai Kaune susipyko dėl šašlykų | Kas vyksta Kaune

Daugiabučio gyventojai Kaune susipyko dėl šašlykų

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasariškas oras kauniečius gena laukan, dažnai ore pasklinda ir viliojantis kepamos mėsos kvapas. Tiesa, kaip žinia, su vandeniu ugnis nedraugauja – savaitgalį ėmus lyti, kulinarai iš vieno Partizanų gatvės daugiabučio nutarė įnešti šašlykinę į namo laiptinę, o tai geruoju nesibaigė.

Kaip nurodo Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV), birželio 20 d., 19.33 val., pranešta, kad šalia Partizanų gatvės 28-to daugiabučio kaimynai pradėjo kepti šašlykus, o prapliupus lietui viską sunešė į namo laiptinę.

Pasak pranešėjų, bendro naudojimo patalpa beregint prisipildė dūmų. Atvykus ugniagesiams, prie pat laiptinės durų degė šašlykinė, kuri buvo užgesinta vienu B tipo švirkštu.

Šašlykai konflikto priežastimi praėjusį penktadienį tapo ir Jonavoje. Kauno PGV duomenimis, 19.17 val. gautas pranešimas, kad kaimynas kūrena šašlykinę arti J. Basanavičiaus gatvėje esančių pastatų, į langus esą rūksta dūmai.

Į nurodytą vietą atvykę ugniagesiai atliko žvalgybą, kaimynai konfliktavo, todėl apie situaciją informuoti policijos pareigūnai. Šašlykinė patraukta saugiu atstumu nuo pastato, o gesinimo darbų gaisrininkams čia atlikti neprireikė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA