Kaunietis nustebo: pareigūnė paliko automobilį ant pėsčiųjų tako ir nuėjo | Kas vyksta Kaune

Kaunietis nustebo: pareigūnė paliko automobilį ant pėsčiųjų tako ir nuėjo

Skaitytojo nuotr.

Penktadienį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas užfiksavo keistą vaizdą Petrašiūnuose. Portalą pasiekusioje medžiagoje matyti, kaip praktiškai ant pėsčiųjų perėjos sustojusi uniformuota moteris palieka automobilį ir nueina.

„Čia normalu?“ – klausė policijos pareigūnės uniforma vilkinčios moters manevrą R. Kalantos gatvėje po vidurdienio užfiksavęs kaunietis. Tiesa, „Audi“ markės automobilis buvo nežymėtas, tad galima daryti prielaidą, kad policininkė į keistą situaciją papuolė ne tarnybos metu.

Vaizdo įraše matyti, kaip transporto priemonė kelias akimirkas stovi prie pat pėsčiųjų perėjos, vienu ratu užvažiavusi ant saugumo salelės. Netrukus vairuotoja pasuka dešinėn ir pastato automobilį tiesiai ant tako, perėjos gale.

Keistokus manevrus užfiksavęs skaitytojas teigė, kad važiuojant pareigūnei kažkas išdaužė langą. „Tik nesuprantame, kur ji palikusi mašiną išėjo“, – pasakojo vyras.

Anot kauniečio, pareigūnės nebuvo apie 5-10 minučių. Paskui sugrįžusi, ji šoko į automobilį, išlėkė į gatvę ir nudūmė savais keliais.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA