Dainavoje – gardžios naujienos sušių mylėtojams | Kas vyksta Kaune

Dainavoje – gardžios naujienos sušių mylėtojams

Organizatorių nuotr.

Kauniečiai po karantino ir toliau nenustoja stebinti: viena po kitos duris atveria naujos jaukios vietelės, kurių įkūrėjai nepabūgo nežinomybės ir nusprendė pildyti savo svajones čia ir dabar. Šį kartą džiugi naujiena laukia Dainavos rajono gyventojų, kur jau nuo šio ketvirtadienio ima veikti nauja, jauki „Brolių Juodvarnių“ sušinė.

Krėvės pr. 11 a. įsikūrusioje užkandinėje suši mėgėjų lauks beveik 50-imt rūšių sušių: nuo tradicinių skonių iki sočiųjų suši burito, nuo karštų sušių iki originalių sušių bei užkandžių rinkinių. „Pastebėję, kaip kauniečiai įvertino mūsų sušius užkandinėje esančioje Šilainiuose, nusprendėme šiuos skonius „perkelti“ ir į Dainavą“, – šypsosi užkandinės komanda.

[galerija kiek=”12″]

Išsirinks kiekvienas

„Norime sukurti tokią sušinę, kurioje savo mylimiausius sušius atras visi: tiek tradicinių skonių mylėtojai, tiek mėgstantys eksperimentuoti, tiek rimtai išalkę, tiek skubantys į šventę ir ieškantys staigmenos jos stalui“, – pasakoja Petras Rugys, vienas iš užkandinės įkūrėjų.

Ši vizija puikiai atsispindi užkandinės meniu, kurioje be visiems pažįstamų „california“ ar „philadelphia“ sušių bei begalinių jų variacijų galima pasinerti į tikrą skonių įvairovę: tradicinių ingridientų gretas subtiliai papildo ir burnoje tirpstantis pelėsinis sūris, massago ikrai, saulėje džiovinti pomidorai ar prabangusis ungurys.

„Brolių Juodvarnių“ sušinė / Organizatorių nuotr.

Vis dėlto, užkandinės darbuotojų teigimu, siekiant tobulo sušių skonio labai svarbu ne tik subtiliai derinti ingridientus, bet ir garantuoti produktų šviežumą: tik tokiu atveju sušiai tiesiog tirps burnoje. „Visus sušius darome tik užsakymo metu, todėl garantuojame šviežumo, lengvumo, gaivumo potyrį“, – sako su meile dirbanti sušinės komanda.

„Kuo dar galime pasigirti? Tikrai sočiomis porcijomis!” – šypsosi užkandinės darbuotoja ruošdama įspūdingą padėklą su sušių bei papildančių užkandžių rinkiniu. Jos teigimu, vienas iš tokių tikrai sočių pasirinkimų yra šiuo metu užkandinėje ypač populiarūs kepti suši. „Galima sakyti turime keptų suši fanų klubą, kurio nariai mylimo užkandžio sugrįžta vėl ir vėl“.

Per karantiną išgelbėjo greita reakcija

Kaip žinomas užkandinių tinklas per karantiną sugebėjo ne tik išsilaikyti, bet ir toliau plėstis? Vienas iš tinklo įkūrėjų P. Rugys teigia, kad svarbiausia – lanksčiai pažiūrėti į situaciją.

„Mes labai greitai reagavome: skubiai sudarėme visas sąlygas kuo patogesniam maisto į namus tiekimui, darėme viską, kad nereikėtų darbuotojų leisti į prastovas ir galėtume tęsti darbus įprastu tempu. Žinoma, užsakymų skaičius buvo mažesnis nei įprastai, tačiau galime teigti, kad viskas praėjo gana sklandžiai“, – teigia verslininkas ir priduria, kad tokiose situacijose labai svarbu nenuvilti klientų.

„Jeigu sunkiose situacijose parodai stiprybę, profesionalumą ir patirtį, žmonės tai įvertina ir kitą kartą vėl renkasi tave“.

„Brolių Juodvarnių“ sušinė / Organizatorių nuotr.

Šiandien „Brolių Juodvarnių“ užkandinės džiaugiasi, kad vėl gali teikti maistą ne tik išsinešimui, bet ir pakviesti užsukti į jaukų vidų. Jau nuo šio ketvirtadienio tai galima padaryti ir naujojoje suši užkandinėje Krėvės pr. 11 a., kurioje rasite ne tik gausybę sušių, bet ir kitų užkandžių: klientų jau seniai pamiltų kebabų, salotų, koldūnų bei, žinoma, visada gerą kolektyvo nuotaiką.

„Visada stengiamės pagalvoti ir apie kliento komfortą, todėl šalia užkandinės rasite galimybę patogiai parkuotis, viduje – galimybę jaukiai prisėsti bei atsiskaityti kortele, o švenčių proga galimi išankstiniai užsakymai jūsų stalui“, – sako P. Rugys.

Atidarymo proga nuo birželio mėnesio 18 iki 22 dienos perkant bet kurį patiekalą antram tokiam pačiam patiekalui taikoma 50 proc. nuolaida.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA