Naujovė Nemuno saloje – apsipirkimo erdvė „Pakrantės“ mugė | Kas vyksta Kaune

Naujovė Nemuno saloje – apsipirkimo erdvė „Pakrantės“ mugė

R. Tenio nuotr.

Vasaros pradžioje Nemuno saloje atsivėrė „Pakrantė“ – išskirtinė maisto, pramogų ir laisvalaikio erdvė po atviru dangumi. O nuo birželio vidurio, kiekvieną penktadienį bei šeštadienį Nemuno saloje apsilankiusių miestiečių lauks ir nauja apsipirkimo erdvė – „Pakrantės“ mugė.

Kaip skelbiama mugės organizatorių pranešime žiniasklaidai, mugė startuos jau birželio 19 dieną, artėjant Joninių šventei. Jau šį penktadienį ir šeštadienį mugė kvies susipažinti, o patikus ir įsigyti, unikalių šalies kūrėjų, amatininkų, prekybininkų gaminių ar net paslaugų.

Kiekvieną vasaros savaitgalį greta „Žalgirio“ arenos esančioje Nemuno pakrantės dalyje atsiversianti mugė lankytojams bus pasiekiama nemokamai.

Mugėje miestiečiai ir Kauno svečiai ras įvairių maisto ir gėrimų produktų, galės įsigyti aprangos, avalynės ar galanterijos gaminių, pasipuošti dizaino aksesuarais bei juvelyrika. Taip pat – surasti atributų namams bei augalų sodui. Iš viso planuojama sulaukti netoli pusės šimto prekybininkų ir gamintojų iš skirtingų šalies bei regiono kampelių.

Greta mugės „Pakrantėje“ jau veikia maisto vagonėlių zona, siūlanti platų asortimentą šiandien itin populiarių, vadinamojo gatvės maisto, patiekalų. Taip pat „Pakrantėje“ įrengtoje erdvėje kiekvieną savaitgalio dieną vyksta žinomų atlikėjų bei grupių pasirodymai.

„Pakrantės“ mugė kauniečiams ir miesto svečiams bus atvira vasaros penktadieniais ir šeštadieniais, nuo 11 val. 30 min. iki 20 val. Tuo tarpu maisto ir pramogų zona – kiekvieną vasaros ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį, 11 val. 30 min. iki 23 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA