Tunelio gatvėje aistros užvaldytiems kauniečiams skirtos baudos | Kas vyksta Kaune

Tunelio gatvėje aistros užvaldytiems kauniečiams skirtos baudos

Stopkadras

Trečiadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Panemunės policijos komisariato pareigūnai dviem jauniems kauniečiams paskyrė baudas už netikėtai Tunelio gatvėje užplūdusią meilę. Vaizdo įraše užfiksuotiems vyrui ir moteriai skirta po pusę minimalios baudos už viešosios tvarkos pažeidimą.

Kaip teigiama Kauno apskrities VPK pranešime, pasirodžius informacijai apie viešoje vietoje galimai atliktą lytinį aktą, pareigūnai pradėjo administracinę nusižengimo teiseną dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo. Padedant gyventojams, buvo nustatytos vaizdo įraše matomų asmenų tapatybės – tai 1991 m. gimęs vyras ir 1995 m. gimusi moteris.

Pagal Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 481 str. 1 d., už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą gresia bauda nuo trisdešimt iki šimto keturiasdešimt eurų.

Kadangi šie asmenys nebuvo bausti, gailėjosi ir teigė tik norėję pajuokauti, jiems buvo paskirta pusė minimalios baudos – po 15 eurų, su administraciniu nurodymu.

[susije_video kurie=””]

Viešoje vietoje sekso sceną birželio 11 d. nufilmavęs skaitytojas portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad užfiksuoti piliečiai aistras galimai tenkino prie pat važiuojamosios kelio dalies, nepaisant to, kad tokiu paros metu Kauno gatvėse gausu transporto priemonių ir vasarišku oru besidžiaugiančių pėsčiųjų.

„Išgirdau, kad kažkas rėkia, nueinu prie lango, o ten vaikinukas mojuoja“, – nufilmuotos sekso scenos aplinkybes nupasakojo skaitytojas. Perklausus, ar meilės aktas nebuvo imituotas, vaikinas sakė, gal galimai ne.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA