Didžiosios Britanijos mokėjimų startuolis „Tribe Payments“ plečiasi ir keliasi į verslo centrą Kaune | Kas vyksta Kaune

Didžiosios Britanijos mokėjimų startuolis „Tribe Payments“ plečiasi ir keliasi į verslo centrą Kaune

Organizatorių nuotr.

Didžiosios Britanijos mokėjimų startuolio „Tribe Payments“ padalinys Lietuvoje sutarė dėl naujo biuro nuomos Kaune, verslo centre BLC 2, kurį plėtoja SBA nekilnojamojo turto bendrovė „Urban Inventors“. Sparčiai auganti FinTech bendrovė kelsis į 900 kv. metrų biurą.

„Dirbdami išmaniųjų mokėjimų srityje matome, jog sparčiai pastarųjų metų rinkos plėtrai papildomą impulsą suteikia ir karantino metu pasikeitę vartotojų įpročiai, kuomet iš esmės vyravo elektroniniai atsiskaitymai. Kaune plėsti globalų verslą palanku dėl aukštą kvalifikaciją turinčių darbuotojų gausos.

Siekdami patenkinti jų poreikius ieškojome modernaus biuro, kuris galėtų augti kartu su bendrove. Miesto širdyje, šalia atgaivintos Vienybės aikštės esantis BLC 2 verslo centras puikiai atitiko mūsų poreikius, todėl išsirinkome dvigubai erdvesnį biurą nei turėjome iki šiol“, – sako „Tribe Payments“ vadovė Rūta Petravičienė.

Bendrovė „Tribe Payments“ BLC verslo centre B korpuse įsikurs per visą aukštą, o kaip įrengti pačias patalpas galėjo spręsti patys darbuotojai. Besiplečiančiame „Tribe Payments“ Lietuvos padalinyje šiuo metu dirba 60 darbuotojų, rašoma SBA pranešime žiniasklaidai.

„Kaune matome potencialą FinTech ir informacinių technologijų bendrovių plėtrai. Todėl neseniai pabaigtas statyti BLC 2 verslo centras gali pasiūlyti naujas A klasės patalpas, atitinkančias įmonių strateginius tikslus ir plėtros planus. FinTech rinka plėtojasi dinamiškai, todėl biurus naujakuriams pagal jų pageidavimus įrengiame per trumpiausią įmanomą laikotarpį.

Rūta Petravičienė ir Lionginas Šepetys / Organizatorių nuotr.

Planuojame, kad „Tribe Payments“ į BLC 2 įsikels jau rugsėjį. Iš viso naujajame BLC verslo centre išnuomota ir rezervuota apie 60 proc. ploto,“ – sako SBA NT bendrovės „Urban Inventors“ vadovas Lionginas Šepetys.

Jo teigimu, atlaisvinant karantino apribojimus nuomininkai etapais grįžta į biurus, suaktyvėjo ir derybos dėl nuomos naujajame BLC verslo centre. Šiuo metu deramasi su tarptautinio verslo atstovais, IT bendrovėmis, startuoliais, taip pat su nedidelėmis vietos įmonėmis, kurių poreikiai biurų dydžiui skirtingi – nuo keliasdešimties iki tūkstančio ir daugiau kvadratinių metrų.

Pasak L. Šepečio, naujai pastatytame 13 000 kv. metrų nuomojamo ploto verslo centre naudojamos pažangiausios technologijos ir užtikrinamos geriausios sąlygos produktyviam darbui, o dėl strategiškai patogios vietos nuomininkams bus paprasta suderinti darbą ir poilsį.

BLC 2 įrengtos 2 konferencijų salės ir 4 posėdžių kambariai. Pirmajame pastato aukšte jau pilnai veikia restoranų zona. Ant C korpuso stogo bus įrengta terasa su vaizdu į SBA atnaujintą Vienybės aikštę ir išskirtinėmis Kauno panoramomis, kuria galės naudotis visi nuomininkai.

Po Vienybės aikšte greta BLC verslo centro įrengta 500 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. Šalia SBA atnaujintos Vienybės aikštės Kaune įsikūręs verslo centras BLC 2 įvertintas A+ energetine klase. SBA investicijos į šio verslo centro ir Vienybės a. atnaujinimą siekia 40 mln. eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA