Už Vaišvydavos apvirto girtutėlio vyro vairuotas automobilis | Kas vyksta Kaune

Už Vaišvydavos apvirto girtutėlio vyro vairuotas automobilis

Stopkadras

Pirmadienį policija ir ugniagesiai skubėjo į Kauno rajoną – Vaišvydavą su Piliuona jungiančiame kelyje pranešta apie griovyje atsidūrusį automobilį. Pareigūnų duomenimis, vairuotojui nustatytas sunkus girtumas.

Kaip matyti apie 15 val. socialiniame tinkle paviešintame vaizdo įraše, 1901 kelyje iš abiejų pusių sustojo du policijos ekipažai, atvyko ir ugniagesių brigada.

Įrašo autorius nurodė pasakojo, kad važiuojant nuo Vaišvydavos link Piliuonos ant stogo apsivertė juodos spalvos „Saab“ markės automobilis, specialiųjų tarnybų pareigūnams vaikštant važiuojamąja dalimi čia buvo sumažėjęs eismo pralaidumas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad šis įvykis registruotas 13.06 val. Asmuo už vairo sėdo neblaivus – jam nustatytas sunkus apie 3 prom. girtumas.

Laimė, vairuotojas keliavo vienas, žmonės nelaimės metu sužaloti nebuvo. Budintis pareigūnas patvirtino, kad asmens atžvilgiu bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Baudžiamojo kodekso 281 str., tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA