Partizanų gatvėje apsaugininkas sulaikė visiškai girtą taksi vairuotoją | Kas vyksta Kaune

Partizanų gatvėje apsaugininkas sulaikė visiškai girtą taksi vairuotoją

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienį popiet vienos Kauno saugos tarnybos darbuotojas pademonstravo pavyzdinį pilietiškumą. Ties Partizanų gatvės ir V. Krėvės prospekto sankryža pastebėjęs svirduliuojantį vairuotoją, vyras jį sustabdė ir iškvietė pareigūnus – paaiškėjo, kad prie vairo sėdėjęs asmuo girtutėlis.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ pasakojo saugos tarnyboje „ES Security“ dirbantis Andrius, jis apie 13.30 val važiavo nuo Pramonės prospekto ir Partizanų gatvės sankryžos, kai pamatė greta degalinės esančioje kondicionierių pildymo vietoje prie „Volkswagen“ automobilio bėgančius du vaikinus, tuo metu vairuotojas spustelėjęs akceleratorių nurūko.

„Aš toliau važiavo savo reikalais, o prie V. Krėvės ir Partizanų gatvių sankirtos pastebėjau, kad tas vairuotojas išlipęs iš automobilio. Žiūriu, kad jis svyruoja. Tarnybiniu automobiliu užkirtau kelią, priėjau, vyras jau vėl ruošėsi važiuoti.

Pamačiau, kad asmuo net labai neblaivus. Iš spynelės ištraukiau raktelius ir pranešiau apie įvykį policijai. Atvykus pareigūnams, šie vairuotojui nustatė 3,05 prom. girtumą. Parašiau paaiškinimą, policininkai asmenį dar laikė, tikslino įvykio aplinkybes“, – sakė apsaugininkas.

Apsaugininkas užblokavo „Volkswagen“ kelią ir paėmė automobilio raktelius / Skaitytojo nuotr.

Sustabdytas automobilis registruotas ne specialiais taksi numeriais, tačiau pažymėtas taksi paslaugas teikiančios bendrovės „Diva“ ženklais.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalo žurnalistams nurodė, kad pranešimas apie įvykį gautas 13.42 val. Automobilio „Volkswagen“ vairuotojui nustatytas sunkus girtumas, nors kiek tiksliai parodė alkoholio matuoklis, pašnekovas nurodyti dar negalėjo.

Pirmadienį Vaišvydavą ir Piliuoną jungiančiame kelyje girtas vairuotojas sukėlė ir eismo įvykį. Automobilis „Saab“, už kurio vairo sėdėjo apie 3 prom. įpūtęs asmuo, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

[susije_video kurie=””]

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Baudžiamojo kodekso 281 str., tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA