Eiguliuose pro balkoną iškrito mažametis vaikas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Eiguliuose pro balkoną iškrito mažametis vaikas (papildyta)

Asociatyvi / Eigulių seniūnijos nuotr.

Skaitytojai susirūpino dėl specialiųjų tarnybų sujudimo Eigulių mikrorajone. Išsiaiškinta, jog Šiaurės prospekte įvyko skaudi nelaimė, per balkoną iškrito mažametė mergaitė. Ji pristatyta į gydymo įstaigą.

„Kas vyksta Šiaurės pr. 99? Girdėjau tik iš kaimynų, kad lyg žmogus iškrito ar kažkas panašaus. Kieme buvo dvi greitosios ir policija“, – į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytojas.

Susisiekus su Kauno apskrities VPK budėtoju, pareigūnas pranešė, jog gautas pranešimas, kad iš balkono iškrito žmogus. Įvykis įregistruotas 16.52 val.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas pranešė, jog pro ketvirto aukšto balkoną iškrito mažametė mergaitė, gimusi 2009 metais. Mergaitė pristatyta į Kauno klinikas.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog panaši nelaimė įvyko praėjusią savaitę, kai pro šešto aukšto langą iškrito vos penkerių metų berniukas, jam medikai padėti nebegalėjo.

Papildyta 2020-06-16 16:03 val.

Kaip skelbia Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, šiandien Kauno apskr. VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 163 str.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 4-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA