Skaitytoja pasidalijo patirtimi Kauno klinikose: viskas nevyksta taip baisiai | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja pasidalijo patirtimi Kauno klinikose: viskas nevyksta taip baisiai

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytoja, kuri nori pasidalinti savo vizito patiriami Kauno klinikose. Nors visuomenėje yra daug istorijų, kada gydytojai yra peikiami, skaitytojos patirtis buvo priešinga – gydytojų darbas moteriai paliko teigiamą įspūdį.

„Pastaruoju metu matau labai daug nepasitenkinimo medikų darbu, tai noriu pasidalinti ir savo patirtimi, kuri buvo visiškai kitokia. Kažkodėl visi skubame skųstis kaip kažkas kažką daro negerai, bet užmirštame pasidalinti ir geromis patirtimis su kitais“ – pripažino ji.

Kaip pasakojo skaitytoja, ji išsikvietė medikų pagalbą dėl stipraus nugaros skausmo. Atvykęs gydytojas nusprendė nuvežti pacientę į Kauno klinikas siekiant atlikti reikalingus tyrimus.

„Praeitą naktį išsikviečiau greitąją dėl stiprių nugaros skausmų po susitrenkimo. Atvažiavęs medikas galėjo pasiūlyti palaukti pirmadienio ir tiesiog pasiskambinti šeimos gydytojai, tačiau maloniai sutiko nuvežti į Kauno klinikas, kad ten padarytų reikiamus tyrimus ir išsiaiškintų ar viskas gerai. Iš savo asmeninės patirties galiu pasakyti, kad nors ir karantinas, tačiau ligoninėse nevyksta viskas vien tik taip baisiai kaip paskutiniu metu kalbama“ – dėstė skaitytoja.

Pasak jos, visi medikai buvo profesionalūs ir mandagūs, o vizitas neužtruko.

„Visi medikai, kuriuos sutikau praėjusią naktį buvo labai malonūs ir atliko reikiamus tyrimus. Visas klinikų personalas dirba tikrai labai efektyviai, nes tiek daug visko prisiskaičius buvau užtikrinta, kad reikės laukti labai ilgai, tačiau daktarai reagavo labai greitai ir atidžiai. Atvykus į klinikas prie įėjimo pasitiko daktarė, kuri pamatavo temperatūrą. Užsiregistravus buvau neužilgo pakviesta pas daktarą į kabinetą papasakoti kas atsitiko. Po pasakojimo daktaras paskyrė kokius reikės tyrimus atlikti ir neilgai trukus juos atliko. Džiaugiuosi, jog didelių traumų nepatyriau ir beliko vykdyti gydytojo rekomendacijas bei laukti kol sugis sumušimai“ – gydytojų darbu džiaugiasi ji.

„Taigi ačiū daktarams už rūpestį ir neabejingumą“ – dėkojo moteris.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA