Ambicingą kelionę suplanavęs kaunietis kviečia prisijungti visus norinčius | Kas vyksta Kaune

Ambicingą kelionę suplanavęs kaunietis kviečia prisijungti visus norinčius

„Facebook“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi skaitytojas Martynas, kuris organizuoja neeilinį dviračių žygį. Iš viso net 7 dienas trunkantis žygis pajudės iš Kauno link Nidos. Bet didelį tikslą įsikėlęs kaunietis keliauti vienas nenori ir ieško bendraminčių.

Kaip teigė Martynas, jis visada turėjo svajonę nuvažiuoti iki pajūrio, o šią vasarą nusprendė šį norą įgyvendinti. Tačiau vyriškis nori pasidalinti kelione su kitais, todėl ieško bendraminčių bei viliasi, kad žygis galėtų tapti kasmetine tradicija.

„Nesu važiavęs tiek toli, bet visada svajojau nuvažiuoti dviračiu iki pajūrio ir sugrįžti, tad nutariau šią vasarą tai įgyvendinti. Pagalvojau, kad galbūt yra žmonių, kurie taip pat apie tai svajojo, bet nesiryžta, todėl nutariau sukviesti daugiau žmonių. Tikiuosi, kad birželio paskutinė savaitė taps savotiška keliavimo tradicija ir jau turiu planą kitų metų birželio mėnesio gale perplaukti baidare visa Nevėžį” – ateities planų neslėpė vyras.

Vyras taip pat planuoja, kad kelionei pasibaigus apie ją sukurs trumpą filmą.

„Visos keliones metu viską filmuosiu ir fotografuosiu, o keliones pabaigoje paklausiu žmonių, kaip jie jaučiasi po keliones ir kokie įspūdžiai ir padarysiu trumpa filmą apie kelionę“, – teigė jis.

Kaip rašoma specialiai kelionei sukurtame įraše socialiniame tinkle „Facebook“, žygis prasidės birželio 22 dieną 7 valandą nuo Raudondvario pilies. Susigundžiusiems kelione reiktų pasirūpinti palapine, miegmaišiu, turėti maisto vienai dienai. Nidoje planuojama praleisti vieną dieną ir dvi naktis. Daugiau informacijos apie kelionę ir kitus reikalavimus galite rasti jau minėtame socialinio tinklo įraše.

Abejojantiems savo jėgomis Martynas turi padrąsinimą.

„Manau, kartas nuo karto visiem reikėtų išeiti iš komforto zonos ir patirti kažkokį nuotykį“ – kalbėjo jis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA