Taikos prospekte pareigūnai užlaužė neadekvačiai besielgusį vyrą | Kas vyksta Kaune

Taikos prospekte pareigūnai užlaužė neadekvačiai besielgusį vyrą

Stopkadras

Penktadienio rytą kauniečiai užfiksavo gana šiurkščiai sulaikomą vyrą ties Taikos ir Pramonės prospektų žiedine sankryža. Pasirodo, asmuo lakstė po gatvę ir keikėsi – dėl to smarkuolis buvo pristatytas į areštinę.

Apie 8 val. socialiniame tinkle paviešintame vaizdo įraše matyti, kaip ant vejos parverstas žmogus už nugaros užlaužtomis rankomis, pareigūnas jam deda antrankius. „Viščiuko sparnelis“ prie Pramonės žiedo“, – situaciją vaizdingai įvertino pro šalį važiavęs kaunietis.

Kai kurie internautai stebėjosi, kodėl pareigūnas sulaikomajam „daro sanitarinių mazgų tempimą“, nors vyras ir taip paguldytas ant žemės.

Kiti užstojo policiją teigdami, kad su normaliais žmonėmis pareigūnai ir elgiasi normaliai, o jeigu asmuo šakojosi, buvo padėtas į vietą.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare nurodė, kad Dainavos policijos komisariato pareigūnas, vykdamas į tarnybą Taikos prospekte, pastebėjo po gatvę bėgiojantį ir necenzūrinius žodžius vartojantį asmenį.

„Atvyko kolegų ekipažas, kuris padėjo sulaikyti jauną vyrą (gim. 1996 m.). Pirminiais duomenimis, vyras buvo blaivus, paimtas tyrimas dėl narkotinių medžiagų vartojimo“, – informavo O. Vaitkevičienė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA