Kaune galimai užfiksuota vieša sekso scena (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaune galimai užfiksuota vieša sekso scena (papildyta)

Stop kadro nuotr.

Suvaidinti įtikinamą sekso sceną – vienas iš sunkiausių darbų aktoriams. Tačiau trečiadienio vakarą portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo vaizdo įraše užfiksuoti kauniečiai tikriausiai nėra aktoriai. Prie pat judrios gatvės buvo įamžintas „pikantiškas“ vaizdelis – vyro ir moters sueitis bei netoliese motyvuojančius šūksnius ir gestus rodantis jaunuolis. Neatmesta ir aplinkybė, kad prieš jauną moterį galėjo būti panaudota prievarta.

Viešoje vietoje sekso sceną nufilmavęs skaitytojas portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad užfiksuoti piliečiai aistras galimai tenkino prie pat važiuojamosios kelio dalies, nepaisant to, kad tokiu paros metu Kauno gatvėse gausu transporto priemonių ir vasarišku oru besidžiaugiančių pėsčiųjų. Užfiksuotame video nei vienas automobilis nesustojo, nestebima ir praeivių. Sunku vertinti, ar dalyviai nėra apsvaigę nuo alkoholio ar narkotinių medžiagų.

„Išgirdau, kad kažkas rėkia, nueinu prie lango, o ten vaikinukas mojuoja“, – užfiksuoto sekso scenos ablinkybes pasakoja skaitytojas. Perklausus, ar meilės aktas nebuvo imituotas, vaikinas sakė, gal galimai ne.

Kadangi daugiau įvykio liudininkų į portalą „Kas vyksta Kaune“ nesikreipė ir šios situacijos detalėmis nesidalino, iki galo nėra aišku, ar tai yra tikra, o ne imituota sekso scena.

2020.06.11 18.30 val. (papildyta)

Iš atsiųsto video nėra aišku, ar mergina savo noru sutiko tokiai sueičiai ir, ar nebuvo apsvaiginta. Kadangi situacijoje dalyvavo du vaikinai, akivaizdu, kad prievartos atvejis čia neatmestinas. Kauno apskrities policijos pareigūnai, pasirodžius informacijai viešojoje erdvėje, pradėjo administracinę teiseną. Gyventojus, mačiusius daugiau įvykio aplinkybių ir atpažįstančius vaizdo įraše užfiksuotus asmenis, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus telefonu (8 37) 303 450.

Portalas primena, kad kauniečiai savo meilės aktus demonstruoja jau ne pirmą kartą. Gana simboliška, kad vasara kursto aistras, praeitais metais taip pat birželio viduryje, meilės aktas užfiksuotas ir kauniečių pamėgtame Kalniečių parke.

Tokios linksmybės viešoje vietoje pažeidėjams gali užtraukti baudą nuo trisdešimt iki šimto keturiasdešimt eurų, jei nusižengiama pirmą kartą. Jei nusižengiama pakartotinai, už viešosios tvarkos pažeidimą gresia bauda nuo 140 iki 240 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA