Lietuvos krepšiniui A. Sabonis vadovaus dar metus | Kas vyksta Kaune

Lietuvos krepšiniui A. Sabonis vadovaus dar metus

delfi.lt 2020/06/09 13:45
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaune antradienį vykusiame Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vykdomojo komiteto posėdyje nuspręsta dar vieneriems metams pratęsti dabartinio prezidento Arvydo Sabonio kadenciją.

Antrą kadenciją iš eilės Lietuvos krepšiniui vadovaujanti šalies krepšinio legenda LKF prezidento postą būtų užleidusi 2020 metų rudenį, iš karto po Tokijo olimpinių žaidynių, tačiau tokį scenarijų sujaukė koronaviruso pandemija, dėl kurios olimpiada buvo nukelta į kitus metus.

Lietuvos krepšinio federacijos vadovo postą A. Sabonis 2011 metais perėmė iš Vlado Garasto, o dar vienai kadencijai nusprendė likti 2016 metais.

Dėl sveikatos problemų posėdyje A. Sabonis dalyvavo nuotoliniu būdu.

„Klausėme dėl Arvydo Sabonio kadencijos pratęsimo ir iš jo gautas teigiamas atsakymas, norime pasidžiaugti. Dabar reikės konferencijos žodžio“, – po Vykdomojo komiteto posėdžio sakė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas.

Visus LKF narius vienijanti konferencija ir balsavimas dėl A. Sabonio kadencijos pratęsimo bus rengiama rugsėjo 8 dieną.

„Ačiū Arvydui, kad sutiko tuos metus pabūti“, – dėkojo LKF prezidentui Lietuvos krepšinio lygos vadovas Remigijus Milašius. Sprendimui vieningai pritarė visi Vykdomojo komiteto nariai.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA