Avarija Islandijos plente: griovyje palikęs suknežintą automobilį vairuotojas pabėgo | Kas vyksta Kaune

Avarija Islandijos plente: griovyje palikęs suknežintą automobilį vairuotojas pabėgo

E. Šostakaitės nuotr.

Vėlų ir audros iškankintą pirmadienio vakarą Islandijos plente pastebėtas nuo kelio nulėkęs automobilis. Pasak ugniagesių ir pareigūnų, eismo įvykį sukėlęs vairuotojas pievoje paliko apgadintą automobilį ir dėjo į kojas.

[galerija kiek=”4″]

Priešgaisrinės ir gelbėjimo departamento duomenimis, birželio 8 dieną, apie 23.21 val. gautas pranešimas, kad Islandijos plente automobilis nuvažiavo nuo kelio, gali būti prispaustų žmonių.

Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad nuo kelio buvo nuvažiavęs lengvasis automobilis „VW Passat“, o prispaustų ar sužalotų žmonių nebuvo. Automobilio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Ugniagesiai atjungė transporto priemonės akumuliatorių.

Islandijos plente automobilis nuvažiavo nuo kelio / E. Šostakaitės nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė, 23.20 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Islandijos plente, pastebėtas nuo kelio nuvažiavęs automobilis.

Atvykus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad galimai įvykęs eismo įvykis, kurio vairuotojas yra pasišalinęs. Pirminiais duomenimis, eismo įvykyje dalyvavo viena transporto priemonė, pareigūnai ieško automobilio vairuotojo, avarijos aplinkybės tiriamos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA