Pirmą kartą krepšinio entuziastai gali išsinuomoti didžiąją „Žalgirio“ arenos salę | Kas vyksta Kaune

Pirmą kartą krepšinio entuziastai gali išsinuomoti didžiąją „Žalgirio“ arenos salę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pasibaigus 2019–2020 m. sezonui Kauno „Žalgirio“ klubas kartu su „Žalgirio“ arena nusprendė savo aistruoliams ir krepšinio mėgėjams suteikti neeilinę galimybę. Dėl karantino įsivyravusios tuštumos neapsikentęs klubas atveria pagrindinę arenos salę.

Kaip nurodoma Kauno „Žalgirio“ pranešime, nuo birželio 8 d. pradedama „Žalgirio“ arenos didžiosios salės nuoma krepšinio mėgėjams – tai bus pirmas kartas, kai beveik dešimtmetį Nemuno saloje stovinti arena bus atverta ne tik profesionalams, bet ir mėgėjams.

Daugiau nei 15 tūkstančių žiūrovų talpinanti „Žalgirio“ arena taps didžiausia sporto erdve krepšinio mėgėjams visose Baltijos šalyse.

Aikštę, kurioje vyksta Eurolygos ir Lietuvos krepšinio lygos rungtynės, aistruoliai pasižaidimui ar treniruotėms galės išsinuomoti kas valandą. Norintys žaisti ilgiau, turės nuomoti du laisvus laikus paeiliui.

„Sunku matyti tuščią areną ir negirdėti kamuolių bumbsėjimo, kurio visi taip išsiilgo. Manome, kad tai bus puiki galimybė krepšinio gerbėjams palaikyti formą ir išmėginti „Žalgirio“ arenos parketą“, – apie naują sprendimą kalbėjo „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Be galimybės žaisti ar treniruotis ant „Žalgirio“ arenos parketo, krepšinio mėgėjai taip pat galės pažvelgti ir į rūbines, kuriose rungtynėms rengiasi žalgiriečių varžovai – ten pat persirenginės ir salės nuomininkai.

Krepšinio mėgėjai galės pasijusti tikrais profesionalais – į areną patekti reikės per tą patį įėjimą, per kurį į areną patenka krepšininkai, o taiklūs metimai „Žalgirio“ arenoje, pasak klubo, suteiks nepamirštamų emocijų.

Atsižvelgiant į salės nuomos paklausą, jos nuomos kaina skirsis priklausomai nuo laiko (kainos gali keistis). Rytais salės nuoma bus pigiausia (60 eurų valandai), o vakarais – brangiausia (120 eurų valandai).

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA