Iškritus smarkiam lietui, Šilainiai paniro po vandeniu | Kas vyksta Kaune

Iškritus smarkiam lietui, Šilainiai paniro po vandeniu

„Guterna“ „Facebook“ puslapio nuotr.

Kauną pirmosiomis vasaros savaitėmis užklupo ne tik karščiai – pro miestą praslinko smarkus lietus. Pranešama, kad kai kurios miesto gavės yra užsemtos.

Kaip su portalu „Kas vyksta Kaune“ dalinosi skaitytojai, Šilainių mikrorajone esančios Šarkuvos ir Kuršių gatvės yra beveik nepravažiuojamos, automobiliai ir viešasis transportas vos juda.

Sunkiai įveikiama ir Kuršių gatvės atkarpa po Žemaičių plento viaduku, netoli Šilainių turgavietės, bei A1 ir A5 kelių transporto mazgas atvažiuojantiems nuo Akademijos ir sukantiems Klaipėdos kryptimi.

[susije_video kurie=”1″]

Dar kiti skaitytojai informavo, kad Panerių gatvė netoli Kleboniškio tilto taip pat smarkiai užsemta, tuo metu Dainavos mikrorajone yra praktiškai sausa.

Anot kauniečių, valtelė praverstų ir Šiaurės prospekte, o Taikos prospekte automobiliai stoja dėl popiet ties Basanavičiaus alėja nutrauktų troleibuso kontaktinio tinklo laidų. Čia pareigūnai reguliuoja eismą.

Primename, kad pirmadienį Kauną užklupo milžiniška kruša, labiausiai smogusi Šilainių ir Vilijampolės mikrorajonams. Daugiau apie tai galite skaityti ČIA.

[susije_video kurie=”2″]

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA