Nuo kelio nulėkus girto pareigūno vairuotam motociklui, sužaloti du žmonės | Kas vyksta Kaune

Nuo kelio nulėkus girto pareigūno vairuotam motociklui, sužaloti du žmonės

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio vakarą Jonavos rajone įvyko skaudi nelaimė. Neuniformuotas pareigūnas sukėlė avariją, ne gana to dar buvo ir neblaivus. Įvykio metu sužalota moteris. Artimieji sako, jog pareigūnas bando išvengti atsakomybės.

„Rašau jums nes tas pareigūnas bando išsisukti nuo bausmės ir tai yra jau ne pirmas toks atvejis kaip jis išsisuka. Todėl norėtume kuo daugiau viešumo kad tokie pareigūnai būtų nubausti. Avarijoje nukentėjo mano artimas žmogus“, – apie galimai neteisingus pareigūno ketinimus rašė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, birželio 6 dieną, apie 20 val. Jonavos rajone, Svilonėlių kaime, Svilonėlių 1-ajame kelyje, motociklas, vairuojamas neblaivaus (1,71 prom.) neuniformuoto ne tarnybos metu Viešojo saugumo tarnybos pareigūno, gimusio 1985 metais, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į akmenį.

Neuniformuotas pareigūnas sukėlė avariją / Skaitytojo nuotr.

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklininkas, kuris dėl raktikaulio lūžimo pristatytas į ligoninę ir keleivė, gimusi 1968 metais, kuri dėl nugaros ir dubens sumušimo po medikų apžiūros gydoma ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d. dėl vairavimo išgėrus, kai nustatytas didesnis nei 1,51 prom. girtumas, už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA