„Kauno Žalgiris“ per neatsakingą klaidą nusileido svečiams iš sostinės | Kas vyksta Kaune

„Kauno Žalgiris“ per neatsakingą klaidą nusileido svečiams iš sostinės

delfi.lt 2020/06/06 15:47
Stop kadras

Po priverstinės pertraukos atnaujinta Lietuvos futbolo A lyga įsibėgėja – šį savaitgalį žaidžiamos 3-iojo turo rungtynės.

Pirmieji šeštadienį ant žaliosios vejos išbėgo dviejų „Žalgirių“ – Kauno ir Vilniaus – futbolininkai.

Įnirtingose rungtynėse, kuriose buvo parodyta net 14 kortelių – 12 geltonų ir 2 raudonos, viską lėmė vaikiška šeimininkų klaida pirmo kėlinio pabaigoje.

43 minutę kauniečių legionierius iš Bisau Gvinėja Rudinilsonas Silva laiku neišmušė kamuolio toliau nuo savo vartų, o kai jau užsimojo tai daryti, buvo per vėlu: Modestas Vorobjovas blokavo jo bandymą ir tuo pasinaudojęs Hugo Videmontas vienu lietimu iš arti pelnė pergalingą įvartį.

78 min. už antrą geltoną kortelę aikštę buvo priverstas palikęs gynėjas Rimvydas Sadauskas, bet mažumoje likęs „Kauno Žalgiris“ kaip tik ėmė pavojingai grasinti svečių vartams.

89 min. tiesioginė raudona kortelė buvo parodyta M. Vorobjovui, tačiau kauniečiams per paskutines minutes išsigelbėti nebepavyko.

Abi komandos praėjusiame ture patyrė nesėkmes rezultatu 0:1: kauniečiai nieko nepešė Marijampolėje, o vilniečiai netikėtai krito nuo „Riterių“.

Šeštadienį 17 val. „Aukštaitijos“ stadionas susikaus vietos „Panevėžys“ ir Marijampolės „Sūduva“, o sekmadienį 17 val. LFF aikštėje susitiks Vilniaus „Riteriai“ ir Gargždų „Banga“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA