Skaudi nelaimė Šilainiuose: motorolerio vairuotojas atsidūrė ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Skaudi nelaimė Šilainiuose: motorolerio vairuotojas atsidūrė ligoninėje

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienį skaudi nelaimė, kurios metu sužalotas motorolerio vairuotojas, įvyko Baltų prospekte. Policijos duomenimis, avariją sukėlė pažymėjimo neturintis lengvojo automobilio vairuotojas.

Kaip apie 17 val. fiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai, avarija įvyko Baltų prospekte, ties posūkiu į Jono Pauliaus II gimnaziją. Nelaimės vietoje darbavosi policijos ir greitosios medicinos pagalbos pajėgos, vidury gatvės mėtėsi šalmas ir sudaužyto motorolerio dalys.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Justina Kazragytė portalui nurodė, kad pranešimas apie nelaimę Šilainiuose gautas 16.10 val.

Baltų prospekte avarinę situaciją galimai sukėlė blaivaus, tačiau teisės vairuoti neturinčio 1998 m. gimusio vyro valdytas automobilis „Audi“.

Siekdamas išvengti susidūrimo, 1989 m. gimęs motorolerio vairuotojas nesuvaldė transporto priemonės ir vertėsi. Į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatytas motorolerį vairavęs vyras.

„Audi“ vairuotojas teisių nė nėra įgijęs, o motorolerio vairuotojas, pirminiais duomenimis, pažymėjimą turi. Baltų prospekte ties pasukimu į Jono Pauliaus II gimnaziją formuojasi nedidelė spūstis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA