Nepabūgę karantino draugai atidarė užkandinę „Gorilla Burgers“: jau mėgaujasi pirmąja sėkme | Kas vyksta Kaune

Nepabūgę karantino draugai atidarė užkandinę „Gorilla Burgers“: jau mėgaujasi pirmąja sėkme

R. Tenio nuotr.

Jaunystė, draugystė ir begalinis noras išpildyti senas svajones – būtent tai dviems vaikinams iš Kauno padėjo neišsigąsti nežinomybės ir pradėti naują verslą pačiu keisčiausi metu – per karantiną. Šiandien draugai jau drįsta sakyti, kad jiems pavyko: spalvingame „Gorilla Burgers“ furgonėlyje (Raudondvario pl. 162) kepa vis daugiau sultingų naminių burgerių, o šalia esančioje terasoje naujais skoniais mėgaujasi jau ir nuolatiniais spėję tapti lankytojai.

[galerija kiek=”8″]

„Sunkiausia buvo ne pritraukti klientų, bet įgyvendinti visus biurokratinius niuansus, kai niekas nekelia ragelių ir laiku neatsako į elektroninius laiškus“, –  šypsosi draugai, tačiau papildo, kad nepasiduoti, eiti, skambinti, klausti ir stengtis buvo tikrai verta. „Jausmas įgyvendinti savo svajonę ir taip greitai sulaukti klientų įvertinimo yra nerealus“.

Nuo fizikos olimpiadų iki naminių burgerių

Rokas ir Paulius – draugai jau nuo mokyklos laikų, kur save kaip komandą ne kartą išbandė ir fizikos olimpiadose, ir sporto varžybose, o svarbiausia – virtuvėje. Ten kulinariniais gebėjimais nuolatos stebino artimuosius bei draugus, kurie ne kartą drąsino, kad bičiuliams vertėtų atidaryti savo restoraną.

„Po mokslų sekė ir kiti bandymai: buvome susidomėję netgi kriptovaliutomis, tačiau niekaip neapleido svajonė kažkur realizuoti būtent pomėgį gaminti“, –  pasakoja vienas iš „Gorilla Burgers“ įkūrėjų Rokas.

„Iš tiesų, didžioji svajonė tebėra restoranas, tačiau suprantame, kad prieš tai reikia save išbandyti ne tokiais dideliais mastais“, – sako vaikinas ir prisipažįsta, kad jau galvoja ir apie „Gorilla Burgers“ plėtrą.

Užkandinė Kaune „Gorilla Burgers“ / R. Tenio nuotr.

Kaip namie, bet dar skaniau

Pagrindinis „Gorilla Burgers“ išskirtinumas – požiūris į burgerius. „Kaune pasigedome burgerių, kurie primintų burgerius gaminamus namuose. Būtent todėl pasirinkome tokią jų „kryptį“: visai nenaudojame šaldytų produktų, visus ingredientus atrenkame patys, taigi garantuojame jų šviežumą ir kokybę“, – pasakoja kitas „Gorilla burgers“ įkūrėjas Paulius.

„Kodėl „Gorilla“? Todėl, kad porcijos tikrai yra nemažos: galite puikiai pasistiprinti ir jaustis stiprūs it gorilos!“, – šypsosi vaikinai. „Kažkuria prasme ir mes patys jaučiamės tokie stiprūs: tiek fiziškai, nes ilgą laiką sportavome jėgos sporto šakas (pavyzdžiui, sunkiąją atletiką), tiek psichologiškai, nes nebijome naujų iššūkių“.

Užkandinė Kaune „Gorilla Burgers“ / R. Tenio nuotr.

Burgeriai ir pusryčiams

„Gorilla Burgers“ klientams šypseną kelia ne tik visada gerai nusiteikusi komanda, bet ir originalus meniu: nuo mėsainio pusryčiams su kiaušiniu iki aštresnių skonių mėgėjams skirto „Deganti burna“, nuo burgerio skirto vegetarams iki kol kas visų pačio mylimiausio burgerio „Žando paglostymas“.

„Tai tikras skonių malonumas, kurio akcentai: karamelizuoti svogūnai, česnakų daigai ir šoninė“, – pasakoja jaunieji gurmanai ir pažada, kad ateityje stengsis nustebinti ir visiškai naujais skoniais.

„Tikimės, kad tai taps jaukia ir gardžia vasaros stotelė važiuojant į ar iš sodų, maudynių Lampėdžiuose ar tiesiog ieškant naujos jaukios vietelės Kaune“.

„Gorilla Burgers“ rasite Raudondvario pl. 162.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA