Birštono svečių pamėgtas restoranas „Old Town Grill“ duris atveria ir Kaune | Kas vyksta Kaune

Birštono svečių pamėgtas restoranas „Old Town Grill“ duris atveria ir Kaune

R. Tenio nuotr.

Paskutiniąją pavasario savaitę grilio patiekalų kokybę vertinančius kauniečius pasiekė džiugi žinia – mieste duris atveria naujas, tačiau daugeliui jau puikiai žinomas restoranas „Old Town Grill“. Didelio populiarumo sulaukęs ir jau trečiuosius metus Birštono kurorte skaičiuojantis restoranas nuo šiol lankytojų lauks ir Kauno senamiestyje – A. Jakšto g. 7.

[galerija kiek=”8″]

Greta Kauno pilies ką tik duris atvėrusioje gastronominėje vietoje lankytojų netrūko visą savaitgalį. Kauniečiai ir miesto svečiai suskubo išbandyti naujosios, kruopščiai ištobulintu meniu bei jaukumu Birštone pagarsėjusios vietos. Pagrindinis restorano meniu akcentas – išskirtinio skonio ant žarijų kepti grilio patiekalai, gardūs kokteiliai bei, ne mažiau populiarumo sulaukiantys vėlyvieji „Old Town Grill“ pusryčiai.

„Nuoširdžiai džiaugiamės puikiu restorano startu – jam ruošiamės jau kurį laiką. Mintis plėsti savo veiklą į kitą miestą gimė praėjus maždaug metams su puse nuo starto Birštone. Tuo metu pastebėjome, kad į restoraną reguliariai sugrįžta vis daugiau ir daugiau pažįstamų veidų, daugėja gerų atsiliepimų apie mūsų patiekalus, svetingumą, renginius. Supratome, kad norime džiuginti žmones ir už Birštono ribų, tad nusprendėme, jog laikas žengti pirmyn. O kur kitur, jei nei į mums labai artimą ir mylimą Kauno miestą?“, – šypsosi restorano „Old Town Grill“ savininkė Roberta Blekaitienė.

Restoranas „Old Town Grill“ / R. Tenio nuotr.

Savininkės teigimu, Kauno „Old Town Grill“ puoselės tas pačias vertybes, kaip ir lankytojams jau puikiai pažįstamas restoranas Birštone.

„Kaune taip pat lauksime šeimų su vaikučiais ir jų augintiniais, o specialiai sukurtas restorano interjeras leis stebėti virtuvėje kuriamus patiekalus. Tad šypsenomis lankytojus palydės ne tik aptarnaujantis personalas, bet ir virtuvės darbuotojai“, – sako R. Blekaitienė.

Dėmesys šviežumui, kokybei ir naujiems skonio atradimams

Naujajame restorane lankytojai galės organizuoti asmenines šventes bei degustacines vakarienes, kurių metu patyrę ir veržlūs „Old Town Grill“ virtuvės šefai pasakos apie kruopštų patiekalų kūrybos procesą. Specialiai privatiems pasisėdėjimams ir gastronominiams atradimams restorane sukurta atskira asmeninių švenčių erdvė. Restorano virtuvei vadovaus ilgametę patirtį aukščiausio lygio užsienio restoranuose sukaupęs šefas Robertas Gurskas.

„Robertas gali pasigirti perėjęs visas virtuvės pozicijas – pradėjęs nuo pagalbinio darbuotojo jis užkopė iki restoranų sous šefo ir vyriausiojo šefo pozicijų. Dirbdamas viename geriausių fine dining restoranų Airijoje šefas įgijo daug žinių ir kruopštumo, o geriausiame šalies gastro pub restorane – vadybinių gebėjimų, būtinų norint sėkmingai vadovauti visai virtuvės komandai.

Restoranas „Old Town Grill“ / R. Tenio nuotr.

Roberto dešinioji ranka – jaunas, veržlus ir savo darbą labai mylintis šefas Vilius Uljanovas bei labai didelį potencialą turinti virtuvės komanda. Be jos, Roberto teigimu, nebūtų visų šių restorano gastronominių pasiekimų“, – savo komanda džiaugiasi R. Blekaitienė.

Puikiai restorano Birštone meniu pažįstantys lankytojai savo mėgstamus patiekalus turės galimybę atrasti ir Kaune. Visgi, vos užmetus akį į meniu galima pastebėti ir intriguojančių naujienų.

„Žinoma, meniu lapuose nugulė ir begalė naujienų! Tikiu, kad lankytojus nustebinsime grilio patiekalus papildančiais namų gamybos kremais, specialiu, net dvi paras verdamu padažu, išskirtiniais šefo pasiūlymais, degustaciniais patiekalais. Visa tai gaminsime tik iš šviežių, kruopščiai atrinktų produktų. Ypatingai daug dėmesio skirsime Lietuvos ūkininkų ir gamintojų išgaunamiems aukščiausios kokybės bei išskirtinio skonio produktams“, – sako restorano savininkė.

Restoranas „Old Town Grill“ / R. Tenio nuotr.

Restorano veiklą puoselėja visa šeima

2018-aisiais Birštone duris pirmą kartą atvėręs restoranas – įkvepiantis šeimos verslo sėkmės pavyzdys. Čia dirba ir R. Blekaitienės sesuo bei tėvai, o šilta šeimyninė atmosfera, anot restoranų savininkės, ir yra pagrindinė „Old Town Grill“ sėkmės priežastis.

„Labai džiaugiuosi, kad mūsų restoranai pasižymi ne tik skaniais patiekalais ir jaukiu interjeru, bet ir komandos vienybe. Kiekvienas mano šeimos narys pirmajam restoranui Birštone yra atidavęs didelę dalį savęs. Atitinkamai, šeimos verslo koncepcija daro įtaką ir komandos tarpusavio ryšiui – visi sutariame, kaip viena didelė šeima. Mano tėvai kartais net juokiasi, kad prieš du metus turėjo vos dvi dukras, o dabar vaikų jau penkiolika“, – šypsosi „Old Town Grill“ vadovė.

Aplankyti ir atrasti nuostabius grilio patiekalų skonius kauniečiai ir miesto svečiai gali adresu A. Jakšto g. 7. Nuo sekmadienio iki ketvirtadienio „Old Town Grill“ lankytojų laukia nuo 11 iki 22 val. Penktadienį ir šeštadienį – nuo 11 iki 23 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA