Policija skubiai prašo pagalbos: ieškoma jėga į automobilį įsodinta mergina (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Policija skubiai prašo pagalbos: ieškoma jėga į automobilį įsodinta mergina (papildyta)

Lietuvos policijos nuotr.

Lietuvos policijos „Facebook“ puslapyje vėlyvą antradienio vakarą paviešintas pagalbos prašymas. Pranešama apie Klaipėdos rajone jėga į automobilį įgrūstą merginą. Ši šaukėsi pagalbos, tačiau vėliau telefonas buvo išjungtas – pareigūnų duomenimis, dingusioji galėjo būti įsodint į juodą „Mercedes-Benz“ automobilį.

Kaip praneša Lietuvos policija, birželio 2 d., apie 16 val., telefonu 112 sulaukta merginos skambučio, kuriuo ji šaukėsi pagalbos. Netrukus pokalbis nutrūko, o telefonas buvo išjungtas. Pareigūnai nustatė, jog skambinta iš Klaipėdos rajone esančio Mazūriškių kaimo.

Nuvykus į įvykio vietą bei atlikus neatidėliotinus operatyvinius veiksmus, nustatytas liudininkas, kuris nurodė, jog privažiavus juodos spalvos galimai „Mercedes-Benz“ automobiliui, vaikinas jėga įsisodino apie 20-22 m. vidutinio kūno sudėjimo, šviesių rudų plaukų merginą, dėvėjusią pilkos spalvos palaidinę ilgomis rankovėmis.

Pareigūnams nuolat skambinant numeriu, iš kurio šauktasi pagalbos, po kelių valandų pavyko su mergina susisiekti, bet pasakiusi, kad jai viskas gerai, mergina padėjo ragelį, telefonas vėl išjungtas.

Šiuo metu minėto automobilio ieško gausios policijos pajėgos.

Turinčius vertingos informacijos, mačiusius šį įvykį ar automobilį, pareigūnai prašo nedelsiant skambinti tel. 112 arba 8700 60710.

Papildyta birželio 3 dieną 08.04 val.

Ankstų trečiadienio rytą Klaipėdos policijos atstovės spaudai Andromeda Grauslienė teigė, jog mergina buvo rasta gyva ir sveika savo namuose. Pirminiais duomenimis įvyko konfliktas su sugyventiniu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA