„Škoda“ atradimai ant dviračio sugrįžta: kvies aplankyti žymiausias Kauno bei Kauno rajono asmenybes | Kas vyksta Kaune

„Škoda“ atradimai ant dviračio sugrįžta: kvies aplankyti žymiausias Kauno bei Kauno rajono asmenybes

Organizatorių nuotr.

Jau trečius metus iš eilės „Škoda“, „Kaunas IN“ ir „Kauno rajono TVIC“ kviečia į interaktyvią pramogą „Škoda“ atradimai ant dviračio. Šis sezonas bus ne išimtis: jau nuo birželio 1 d. aktyvaus laisvalaikio mėgėjų lauks net 50 vietų susijusių su visų laikų įdomiausiomis Kauno bei Kauno rajono asmenybėmis.

[galerija kiek=”8″]

„Simboliška, bet šį sezoną, kai realūs kontaktai ribojami, žaidimui pasirinkome temą „asmenybės“: juk susitikimui su istorinėmis asmenybėmis karantinas negalioja“ – šypsosi viena iš žaidimo organizatorių, „Škoda“ atstovybės Kaune rinkodaros vadovė Ilona Skėrytė.

„Kaip visada tikimės pasiūlyti dar daugiau atradimų, o svarbiausia – sukurti nuostabių įspūdžių leidžiant šią vasarą Lietuvoje“, – sako organizatorė.

Nuo Napoleono iki pasakų personažų

Pagrindinė šio sezono idėja žaidime: pakviesti dviračiu aplankyti vietas, kuriose lankėsi, gyveno, ar tiesiog įkvėpimo sėmėsi žymiausios su Kaunu susijusios asmenybės.

Nuo tokių visame pasaulyje garsių personų kaip Napoleonas iki visiškai išgalvotų pasakų veikėjų kaip daktaras Kripštukas, nuo vieno žymiausių XX a. filosofų, Kaune gimusio Emanuelio Levino, iki legendinio Kauno senbernaro Bitės: įkvepiančių „pažinčių: su skirtingais herojais ras tiek suaugę, tiek vaikai, tiek miesto naujokai, tiek įdomybių ieškantys senbuviai. Visos asmenybės ir jų sąsajos su Kaunu patraukliai aprašytos žaidimo programėlėje „Škoda atradimai“.

„Pavyzdžiui, ar žinojote, kad pirmasis Lietuvos olimpinis dviratininkas, Isakas Anolikas, treniruodavosi už Soboro buvusiame dviračių treke? Arba ypač moderni Kačerginės koplyčia: sunku patikėti, kad ją Vytautas Landsbergis-Žemkalnis suprojektavo dar prieš antrąjį pasaulinį karą!“, – apie žaidimo kūrėjų sukauptas įdomybes pasakoja I. Skėrytė.

„Škoda“ atradimai ant dviračio / Organizatorių nuotr.

Pagrindinis prizas – „Škoda“ dviratis

Asmenybių sąraše – ir Vaclavas Klementas, įsteigęs kompaniją, kuri vėliau ėmė gaminti legendinius čekų „Škoda“ automobilius. Tiesa, iš pradžių tai tebuvo dviračių remonto įmonė: būtent tai sieja „Škodą“ ir jos simpatijas dviems ratams, o pagrindinis žaidimo prizas – „Škoda“ dviratis.

Norint dalyvauti žaidime tereikia atsisiųsti programėlę „Škoda atradimai“ ir vadovaujantis interaktyviu žemėlapiu lankyti specialiais kuoliukais pažymėtas vietas. Norinti varžytis ir dėl prizų reikės aplankyti bent 20 iš 50 žaidimo stotelių (trys iš jų privalomos).

Tarp papildomų prizų: dviratininkų kuprinės,100 raktų pakabukų aplankiusiems visus 50 objektų bei kiti prizai.

„Pernai sulaukėme net kelių tūkstančių dalyvių: nemažai jų teiraujasi, ar žaidimas vyks ir šiemet: džiaugiamės galėdami pagaliau jį pristatyti“, – sako I. Skėrytė.

Žaidimas vyks nuo birželio 1 iki rugsėjo 30 d. Visą reikalingą informaciją apie žaidimą rasite parsisiuntę žaidimo programėlę, arba Kauno Škoda centro Facebook paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA