Kauno „Akropolyje“ pradeda veikti „Kakės Makės pasaulis“ | Kas vyksta Kaune

Kauno „Akropolyje“ pradeda veikti „Kakės Makės pasaulis“

Organizatorių nuotr.

Nuo pirmadienio, birželio 1 dienos, prekybos centre Kauno „Akropolis“ veiklą atnaujina ir visai šeimai skirta pramogų erdvė „Kakės Makės pasaulis“. Mažieji lankytojai bus laukiami kasdien nuo 10 iki 20 val.

„Karantino metu pramogų išsiilgo visi – ir suaugusieji, ir vaikai. Tad džiaugiamės vėl galėdami atverti „Kakės Makės pasaulio“ duris mažiesiems prekybos centro lankytojams. Tai dar vienas malonus žingsnis, kuris mums padeda artėti prie įprastos ir daugumos pasiilgtos kasdienybės“, – sako Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Levenauskienė.

Siekiant užtikrinti pramogų erdvės lankytojų saugumą, vienu metu joje bus priimama iki 50 žmonių. Kaip ir visame prekybos centre, visi vyresni nei 6 m. amžiaus vaikai ir jų tėvai čia dėvės apsaugines kaukes.

Kakės Makės pasaulis / Organizatorių nuotr.

Dažniausiai liečiami paviršiai visose „Kakės Makės pasaulio“ patalpose bus dezinfekuojami penkis kartus per dieną, o įėjimo apyrankės bei spintelių rakteliai – po kiekvieno apsilankymo. Pramogų erdvės darbuotojai visuomet dirbs su veido kaukėmis, o patiekiant maistą gimtadienių metu papildomai apsaugai užtikrinti bus naudojami ir veido skydeliai.

„Karantino metu atsiradę apribojimai bei reikalavimai suvaržė visų mūsų judėjimą, tačiau paskatino kūrybiškumą. Greitu metu pristatysime gimtadienių švenčių naujienas, tad laukiame mažųjų Kakės Makės gerbėjų ir prekybos centro lankytojų atvykstant pas mus: ar aktyviai praleisti laiką, ar sutikti gražiausias šeimos šventes kartu“, – sako Gerda Kairytė, laikinai einanti pramogų erdvės „Kakės Makės pasaulis“ direktorės pareigas.

Kaip ir anksčiau, šioje pramogų erdvėje vaikų laukia daug aktyvių pramogų: kamuoliukų baseinai, spalvingi laipiojimo tinklai bei kalneliai, kliūčių ruožai, čiuožyklos, „Zipline“ atrakcionas.
Mažiesiems naujų įspūdžių leis patirti iš knygelės atgijęs Kakės Makės kambarys, vyresniems vaikams – iš TV laidų puikiai atpažįstama Netvarkos Nykštuko laboratorija bei kiti teminiai gimtadienių kambariai.

Kakės Makės pasaulis / Organizatorių nuotr.

Prekybos centro lankytojams šiuo metu jau atviros visos parduotuvės, restoranai ir kavinės. Jiems Kauno „Akropolyje“ skirtos ne tik įprastos erdvės, kuriose jie veikė iki karantino paskelbimo, bet ir visa trečiame aukšte esanti 1200 kv. m. renginių aikštė.

Šiuo metu aikštėje ir gretimose alėjose jau stovi kelios dešimtys staliukų, prie kurių gali prisėsti „Grill London“, „Talutti“, „12“, „Burmistras“, „Saigon“, „Chačapuri“, „Olive Kitchen Pizza and Grill House“, „Sugamour“, „Dinner Map“ lankytojai.

Prekybos centre ir toliau dėmesingai laikomasi visų specialistų nurodymų, dezinfekuojami visi dažniausiai liečiami paviršiai, reguliariai vėdinamos patalpos. Lankytojams sudarytos sąlygos dezinfekuotis rankas naudojantis prekybos centro teikiamomis priemonėmis.

Prekybos centre prašoma laikytis saugaus atstumo nuo kitų lankytojų, atkreipiant dėmesį į tam skirtus ženklus prie kasų, įėjimų į parduotuves, bankomatų, eskalatorių ir kitur.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA