Kaune atidaryta naujoji stiliaus „meka“ – grožio studija „Modish Beauty Lounge“ | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta naujoji stiliaus „meka“ – grožio studija „Modish Beauty Lounge“

Organizatorių nuotr.

„Modish Beauty Lounge“ – jauna ir ambicinga grožio specialistų komanda savo naujuosius namus, išskirtinės atmosferos grožio studiją Aleksote, Veiverių g. 142, turėjusi atidaryti vos kelios dienos prieš karantiną.

[galerija kiek=”8″]

„Buvo kiek apmaudu, kad visas ilgai brandintas svajones teks kuriam laiku atidėti, tačiau vos pradėję vėl dirbti pamatėme ir daugybę šios situacijos pliusų“, – pasakoja salono įkūrėjas, barberis Marijus Kvietkauskas. Jo nuomone, dabar – geriausias metas atnaujinti savo įvaizdį tiek vyrams, tiek ir moterims.

„Klientai turėjo laiko apmąstyti, kokių kirpimo sprendimų norėtų, o mes turime daugiau laisvės šias jų svajones išpildyti: plaukai ar barzdos atsigavę, pailsėję, paaugę – yra nuostabios „medžiagos“ sukurti naujus šedevrus“, – šypsosi specialistas.

„Modish Beauty Lounge“ grožio studija vienija plačią grožio specialistų komandą, kurios pagrindinis tikslas – sukurti draugišką, atpalaiduojančią atmosferą bei pasiūlyti naujų, drąsių, madingų sprendimų.

Moterų ir vyrų kirpėjai, koloristai, barzdaskučiai, makiažo meistrė kurianti ne tik kasdienį makiažą, bet ir makiažo meną, taip pat manikiūrininkė bei kosmetologė – salone galima lankytis įvairiausiomis progomis, kol jis, kaip pabrėžia komanda, taps jūsų antraisiais namais.

„Pagrindiniai kriterijai buriant specialistus buvo komunikabilumas, atvirumas ir nuolatinis smalsumas naujovėms“, – pasakoja M. Kvietkauskas. Salono, kuriame jaustumeis kaip namie, idėja Marijų sužavėjo dar dirbant Norvegijoje: čia jis tobulino savo kaip barberio kompetencijas.

Grožio studija „Modish Beauty Lounge“ / Organizatorių nuotr.

„Kadangi norvegai, kaip visi žinome, turi puikius duomenis barzdų auginimui, šalyje tikrai yra iš ko pasimokyti tiek kirpimo technikų, tiek pačios aptarnavimo kultūros“, – sako Osle žinių sėmęsis lietuvis.

„Oslas yra ir labai multikultūrinis miestas, todėl teko „pažinti“ ne tik Norvegų, bet ir įvairiausių šalių atstovų barzdų ypatumus. Galiu pasakyti, kad lietuviai pasauliniam kontekste atrodo tikrai neblogai: jų barzdos, nors ir ne tokios kaip Norvegų, bet vis tiek gana tvirtos ir „šiaurietiškos“.

Kitas svarbus kriterijus: barzdų priežiūros kultūra, kuri Lietuvoje jau įgauna pagreitį, vyrai vis labiau domisi galimybėmis“, – pasakoja profesionalus „barberis“, kurio aistra šiai sričiai kilo iš asmeninės patirties auginant ir tobulinant savo paties barzdą.

Vis dėlto, nepaisant komplimentų lietuviams, tobulėti dar yra kur: būtent todėl jaunas vyras sugrįžo į gimtąjį Kauną, kur ir nusprendė pasidalinti savo žiniomis ne tik apie barzdaskutystę, bet ir naują grožio salonų kultūrą.

Grožio studija „Modish Beauty Lounge“ / Organizatorių nuotr.

„Norime sukurti vietą, kur klientas galėtų jaustis visiškai savas: ateiti ne tik apsikirpti ar pasidažyti, bet ir tiesiog užsukti kavos puodeliui ir pasitarti, kokios naujos šukuosenos norėtų, pasikonsultuoti, kaip prižiūrėti plaukus, barzdą, odą. Mielai konsultuosime, patarsime, įkvėpsime: mums tiesiog gera matyti stilingus ir laimingus žmones“, – pasakoja M. Kvietkauskas.

Studijoje veiks ir kosmetikos parduotuvė, kur bus galima įsigyti ekskliuzyvinių, itin kokybiškų grožio produktų bei priemonių iš Švedijos.

Kokias sezono tendencijas jau netrukus išvysime gatvėse? Specialisto teigimu, šį sezoną vyraus klasikiniai, gana taisyklingi vyrų ir moterų kirpimai, kuriuos pagyvins netikėti elementai ar ryškesnės spalvos. „Kaip jau sakiau, manau, kad išvysime ir daug naujų įvaizdžių: juk dabar, po karantino ir ilgų mėnesių namie atėjo pats geriausias metas atsinaujinti“.

Grožio studiją „Modish Beauty Lounge“ rasite Aleksote, Veiverių g. 142. Registracijos pas meistrus vyksta čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA