Kauno rajone užsiliepsnojo ūkinis pastatas: sudegė naminiai gyvūnai, sužalotas žmogus | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone užsiliepsnojo ūkinis pastatas: sudegė naminiai gyvūnai, sužalotas žmogus

Stop kadro nuotr.

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Kauno rajone užsiliepsnojo ūkinis pastatas, liepsnos pasiglemžė dalį gyvūnų, nukentėjo ir ūkio savininkė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, birželio 1 dieną, apie 00.19 val., buvo gautas pranešimas, kad Jonučių kaime, Sodų gatvėje, dega namas. Pirmosios ugniagesių pajėgoms atvykus į įvykio vietą, atvira liepsna degė ūkinis pastatas, stogas jau buvo įkritęs.

Ugniagesių duomenimis, pastatas buvo 15×15 m dydžio, viena dalis iš mūrinių, kita iš medinių konstrukcijų, stogas dvišlaitis, dengtas šiferio danga.

Pastate buvo laikoma ir gaisro metu sunaikinta: viena karvė, veršiukas, avis ir 10 vištų. Išgelbėtas šuo.

Apie 00.26 val. buvo aušinami šalia esančių gyvenamųjų namų stogai. Apdegė ir vandeniu sulietos viduje sukrautos malkos (apie 20 m³), šienas gyvuliams (apie
6 t), nudegė ūkinio pastato stogas ir sudegė pastato medinių konstrukcijų dalis. Vanduo gaisrui gesinti buvo tiekiamas iš atviro vandens šaltinio.

Gesindama gaisrą nukentėjo viena iš pastato savininkių. Ji dėl rankų nudegimo perduota medikams ir išvežta į gydymo įstaigą.

Gaisro metu išsaugoti du gyvenamosios paskirties pastatai. Įvykio vietoje vis dar vyksta baigiamieji darbai.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA