Paviešintas avarijos Kauno centre vaizdo įrašas: čia bus žiedas, pristabdyk | Kas vyksta Kaune

Paviešintas avarijos Kauno centre vaizdo įrašas: čia bus žiedas, pristabdyk

Stopkadras, skaitytojo nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Šeštadienį paryčiais automobiliui „Peugeot“ su trenksmu įskriejus tiesiai į Kauno pilies žiedinę sankryžą, tos pačios dienos vakarą socialiniame tinkle patalpintas galimai tos pačios avarijos vaizdo įrašas. Jame matyti Jurbarko gatve smagiai lekianti kompanija ir momentas, kai nesuvaldytas automobilis paliko važiuojamąją dalį.

Atrodo, Jurbarko gatve link Vilijampolės tilto artėjantys jaunuoliai suprato besiveliantys į bėdą. „Rizikuojam, pacanai“, – Pietų Lietuvos gyventojams būdingu akcentu sako vienas ekipažo narių, o kitas, berods, linksmai nuramina: „tu tik nebijok“.

Netrukus kelionę filmuojantis asmuo vairuotoją, kuris, galimas daiktas, ne kaunietis, įspėja apie artėjančią žiedinę sankryžą ir pataria sumažinti greitį – tai padaro net porą kartų, tačiau jo draugas pailgo pedalo reikšmingai neatleidžia.

Kelios akimirkos ir ties įvažiavimu į žiedą už tilto transporto priemonė skambant keiksmų tiradoms nulekia tiesiai. Smūgio, panašu, būta nemažo – kamera smarkiai supurtoma, girdisi dūžtančio automobilio bildesys ir vaizdo įrašas chaotiškai baigiasi.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad avarija Kauno pilies žiedinėje sankryžoje užfiksuota šeštadienį, apie 3 val. Žarstydamas detales ir giliai vagodamas sankryžos veją, „Peugeot“ kliudė kelio ženklą ir rūdinto plieno raitelio skulptūrą.

[susije_video kurie=””]

Skaitytojai tvirtino, kad avariją sukėlė teisės vairuoti neturintis neblaivus vyrukas. Negana to, asmuo pabėgo iš įvykio vietos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalo žurnalistams nurodė, kad pareigūnai neilgai trukus nustatė, kas vairavo automobilį – paimtas kraujo mėginys galimam alkoholio kiekiui nustatyti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA