Visos specialiosios tarnybos naktį skubėjo į Partizanų gatvę | Kas vyksta Kaune

Visos specialiosios tarnybos naktį skubėjo į Partizanų gatvę

Skaitytojo nuotr.

Vėlų penktadienio vakarą pareigūnai, medikai ir ugniagesiai lėkė į Partizanų gatvėje 84-u numeriu pažymėtą daugiabutį. Namuose rasta sunegalavusi moteris, kuri perduota medikams.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, policijos, greitosios medicinos pagalbos ir ugniagesių pajėgos į greta Pramonės prospekto sankryžos Partizanų gatvėje esantį penkiaaukštį iškviestos penktadienį, apie 23 val.

Gaisrininkams užkėlus pareigūnus į ketvirtą namo aukštą, po kelių nerimastingų minučių gelbėtojai laiptinės tarpduryje pasirodė nešini žmogumi – laimei, šis buvo gyvas.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) duomenimis, pranešimas apie nelaimę Partizanų gatvėje gautas penktadienį, 23.05 val. Po 6 minučių ugniagesiai jau buvo įvykio vietoje.

Specialiųjų tarnybų prašyta pagalbos atidaryti duris. Autokeltuvu pasikelta iki ketvirto aukšto, laužtuvais pro virtuvės langą patekta į butą, kur rasta sąmoninga ant žemės parkritusi ir atsikelti negalinti moteris. Kaunietė išnešta ir įkelta į greitosios pagalbos automobilį.

Beje, panašus incidentas Partizanų gatvėje užfiksuotas prieš parą. Kaip skelbia Kauno PGV, penktadienio vidurnaktį gautas pranešimas, kad reikalinga pagalba patekti į butą. Kaimynai girdėjo šaukiantį vyrą, kuris dėl galimai sutrikusios sveikatos neatidarė durų.

Kablinėmis kopėčiomis ugniagesiai įsiropštė į balkoną, išdaužė langą ir įleido policijos pareigūnus bei medikus. Viduje rastas senolis perduotas medikams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA