5 priežastys, kodėl verta rinktis plaukų šalinimą lazeriu | Kas vyksta Kaune

5 priežastys, kodėl verta rinktis plaukų šalinimą lazeriu

Organizatorių nuotr.

Vis pasikartojantis nepageidaujamų plaukelių šalinimas daugeliui moterų jau yra tapęs įprasta gyvenimo dalimi. Pamačiusios atauginėjančius plaukelius jos vėl keliauja pas depiliacijos meistrę arba vėl namuose pačios šalina plaukelius. Po procedūrų joms dažnai tenka rūpintis sudirgusia, išsausėjusia oda, kartais net gydytis atsiradusius bėrimus. Ir nors atrodo, kad su šiuo užburtu ratu tiesiog reikia susitaikyti, išeitis iš tiesių yra – tai plaukų šalinimas lazeriu.

Apie šį inovatyvų plaukų šalinimo metodą mums plačiau papasakos Amber Esthetic lazerinės ir estetinės dermatologijos klinikos gydytoja-dermatologė Lina Mikalauskienė. Ji išskyrė 5 pagrindines priežastis, kodėl verta rinktis plaukų šalinimą lazerių.

Ilgalaikiai rezultatai

Anot gydytojos, plaukų šalinimas lazeriu išsiskiria tuo, jog kartą atlikus procedūrų kursą Jūs džiaugsitės ilgalaikiais rezultatais. Jums nebereikės šalinti plaukelių nei žiemą, nei vasarą. Būsite iš karto pasiruošusi karštajam sezonui, nereikės sukti galvos dėl nepageidaujamų plaukelių, kai vyksite atostogauti, ar kai laiką leisite namie.

„Jeigu anksčiau plaukų šalinimo procedūroms tekdavo skirti nemažai savo laiko, tai atlikus plaukų šalinimą lazeriu Jums to darytis nebereikės, nes plaukeliai tiesiog nebeatauginės. Procedūros metu plaukas nėra tiesiog pašalinamas nuo odos paviršiaus arba išraunamas su šaknimis – lazerio šviesa sunaikina patį plauko folikulą“, – teigia L. Mikalauskienė.

Gydytoja priduria, kad procedūros rezultatai gali skirtis priklausomai nuo to, koks lazeris yra naudojamas. „Mūsų klinikoje naudojamas naujausias Syneron Candela GentleLase Pro-U Aleksandrito lazeris, kuris laikomas auksiniu standartu, yra pats moderniausias ir efektyviausias rinkoje, tad užtikrinami patys geriausi rezultatai“, – teigia gydytoja-dermatologė Lina Mikalauskienė.

Amber Esthetic lazerinės ir estetinės dermatologijos klinika / Organizatorių nuotr

Neskausminga procedūra

Plaukų depiliacijos bei epiliacijos procedūros gali būti itin skausmingos ir varginančios. Dažnai tenka sukandus dantis iškentėti procedūrą ir vos tik nemalonūs prisiminimai kiek išblėsta, laikas ateina jau kitai procedūrai.

„Plaukų šalinimas lazeriu suteiks Jums kur kas didesnį komfortą ir vietoje skausmo jausite tik lengvą dilgčiojimą. Aleksandrito lazeryje yra integruota speciali DCD šaldymo sistema, kuri atvėsina odą, apsaugo paviršinius odos sluoksnius ir minimizuoja nemalonius pojūčius“, – pasakoja gydytoja.

Pagerėjusi odos būklė

Depiliuojant plaukus vašku, cukrumi, skutant juos peiliuku, dažnai atsiranda įvairių odos problemų, tokių kaip odos sudirgimas, sausėjimas, bėrimai, plaukelių įauginėjimas. Tokiais atvejais, norint, kad oda atsistatytų, jai reikalinga ypatinga priežiūra.

Gydytojos teigimu, plaukų šalinimas lazeriu išsprendžia visas šias problemas. „Po procedūrų kurso ne tik atsisveikinama su nepageidaujamais plaukeliais, bet ir džiaugiamasi pagerėjusia odos būkle. Oda tampa švelni ir glotni, išvengiama bėrimų bei odos sudirgimų, nustoja įauginėti plaukeliai. Štai, pavyzdžiui, šylant orams nebereikia nerimauti, kad apnuogintos kojos atrodys neestetiškai. Galėsite džiaugtis sveika ir gražia oda“, – teigia L. Mikalauskienė.

Amber Esthetic lazerinės ir estetinės dermatologijos klinika / Organizatorių nuotr

Ilgalaikėje perspektyvoje sutaupyti pinigai

„Iš pirmo žvilgsnio plaukų šalinimo lazeriu procedūros gali pasirodyti brangios, lyginant su kitais plaukų šalinimo metodais, tačiau į tai derėtų pažvelgti iš ilgalaikės perspektyvos. Vieną kartą investavus į procedūrų kursą, Jums daugiau nebereikės investuoti tos pačios sumos ir Jūs džiaugsitės ilgalaikiais rezultatais. O šalinant plaukelius įprastais būdais, jie vis atauginės ir nuolatinės šalinimo procedūros ilgainiui Jums atsieis kur kas brangiau“, – pasakoja gydytoja.

Procedūros saugumas

Gydytoja užtikrina, kad plaukų šalinimas Aleksandrito lazeriu yra visiškai saugus sveikatai. Aleksandrito lazerio klinikinis efektyvumas bei saugumas yra patvirtintas FDA (JAV Maisto ir Vaistų Administracijos). „Taip pat svarbu paminėti, jog plaukų šalinimas lazeriu yra medicininė procedūra, todėl ją atlieka gydytojas-dermatologas, užtikrinantis kokybišką ir saugų procedūros atlikimą“, – teigia L. Mikalauskienė.

„Tie žmonės, kuriems pirmą kartą atliekamas plaukų šalinimas lazeriu, kartais jaučia nedidelį nerimą prieš procedūrą. Ir tai yra visiškai normalu, nes jiems tai yra neįprasta. Tačiau jau po pirmos procedūros įtampa nuslūgsta, nes jie pamato, kad bijoti tikrai nėra ko“, – patirtimi dalinasi gydytoja.

Daugiau apie šią procedūrą galite paskaityti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA