Troleibuso ir sunkvežimio susidūrimas VI-ojo forto žiede – eismas paralyžuotas | Kas vyksta Kaune

Troleibuso ir sunkvežimio susidūrimas VI-ojo forto žiede – eismas paralyžuotas

Skaitytojo Ijaus nuotr.

Ketvirtadienio pavakarę 6-ojo forto žiede neišvengta eismo įvykio. Skaitytojai kreipėsi į redakciją su nuotraukomis, kuriose matyti kelio nepasidalinęs troleibusas ir sunkvežimis. Spūstys formuojasi iki pat Taikos prospekto.

[galerija kiek=”4″]

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtoju, šis pranešė, jog 17.32 val. gautas pranešimas, jog 6-ajame forte susidūrė troleibusas „Solaris“ ir sunkvežimis. Pareigūnai atvykę į įvykio vietą, aiškinasi aplinkybes.

Skaitytojai pasipiktinę, jog įvykus eismo įvykiui, „Kauno Autobusai“ nepasirūpina savo keleiviais, kurie turi kulniuoti į kitas viešojo transporto stoteles, jog galėtų nuvykti į reikiamą vietą.

„Į centrą nuo 6 forto jokių šansų. Kodėl „Kauno Autobusai“ neorganizuoja išvežimo žmonių? jų pilna“, – apie susiklosčiusią situaciją dėstė skaitytojas Ijus.

Taip pat „Kauno Autobusams“ žerta kritikos, jog troleibuso vairuotoja nedėvi apsauginės liemenės, nors yra išlipusi ant važiuojamosios kelio dalies.

„Kodėl troleibuso vairuotoja be liemenės? jau ne pirmas kartas taip matoma“ – dėl troleibuso vairuotojos saugumo susirūpino skaitytojas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA