Sukčiai nesnaudžia: kompiuterį pasiėmė, o pinigų taip ir nepervedė | Kas vyksta Kaune

Sukčiai nesnaudžia: kompiuterį pasiėmė, o pinigų taip ir nepervedė

Kauno AVPK nuotr.

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl sukčiavimo, kuomet balandžio 19 d. dėl internetiniame portale pardavinėjamo kompiuterio paskambino asmuo, kuris netrukus elektroniniu paštu atsiuntė tariamą banko pavedimo išrašo nuotrauką, o pardavėjas Kaune, P. Lukšio g., tariamam pirkėjo draugui perdavė parduodamą prekę, už kurią pinigai (780 eurų) į sąskaitą pervesti taip ir nebuvo.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo asmenį, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį asmenį, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu 8700 64966, 8 37 30 34 50 arba rašyti el. paštu mindaugas.stasauskas@policija.lt.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo, pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 1 d. Už tai numatoma baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA