Pakeliui į Aleksotą liepsnos prarijo automobilį | Kas vyksta Kaune

Pakeliui į Aleksotą liepsnos prarijo automobilį

Stopkadras

Ketvirtadienio pavakarę labai nepasisekė nuo Noreikiškių važiavusiam mikroautobuso vairuotojui. Automobiliui užsidegus, greitai jį visą apniko ugnis, visiškai suniokojusi transporto priemonę.

[galerija kiek=”4″]

Incidentas užfiksuotas ketvirtadienį, apie 17.30 val., Šiltnamių gatvėje. Liudininkai teigė, kad užsiliepsnojęs automobilis judėjo nuo Kauno rajone esančių Noreikiškių link Aleksoto.

Socialiniame tinkle paviešintame vaizdo įraše matyti atvira liepsna pleškantis „Ford“ markės automobilis. Panašu, kad įamžintas ir jį vairavęs vyras, kuriam diena pasitaikė ne iš gerųjų.

Kol gaisrininkai skubiai ruošia švirkštus ir pradeda tramdyti ugnį, žmogus žvelgia į akyse nykstančią transporto priemonę beviltiškai susiėmęs už galvos.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad į nelaimės vietą buvo išsiųstos dvi autocisternos.

Apie 17.50 val. gaisras jau buvo likviduotas. Pirminiais duomenimis, žmonės incidento metu nenukentėjo.

Šiltnamių ir Julijanavos gatvių sankryžoje formuojasi nedidelė spūstis. Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA