Po užfiksuotų koronaviruso atvejų, vėl pradeda veikti centrinė „Rimi“ virtuvė | Kas vyksta Kaune

Po užfiksuotų koronaviruso atvejų, vėl pradeda veikti centrinė „Rimi“ virtuvė

BNS 2020/05/25 09:31
Asociatyvi / Bendrovės archyvo nuotr.

Koronavirusu susirgus penkiems prekybos tinklo „Rimi“ darbuotojams ir praėjusią savaitę uždarius įmonės centrinę virtuvę, pirmadienį jos veikla atnaujinama. Ištyrus visus padalinio darbuotojus, savaitgalį infekcija nustatyta dar vienam žmogui.

„Rimi“ teigimu, dauguma padalinio darbuotojų buvo ištirti, 99 jų rezultatai buvo neigiami, tuo metu sekmadienį liga nustatyta dar vienam, šeštam padalinio darbuotojui. Jis jokių simptomų nejautė, darbe paskutinį kartą lankėsi gegužės 15 dieną.

Pasak pranešimo, prieš atnaujinant darbą, atlikta papildoma centrinės virtuvės ir jos prieigų dezinfekcija, atnaujintas darbo organizavimas.

Pakoreguoti virtuvės ir šalia veikiančio prekybos centro darbo bei poilsio grafikai, kad skirtingų padalinių darbuotojų srautai būtų atskirti ir neturėtų jokių tiesioginių kontaktų.

Visi centrinės virtuvės darbuotojai į darbą grįš tik gavę neigiamus testų rezultatus. Iš viso „Rimi“ centrinėje virtuvėje dirba 126 darbuotojai.

Tyrimą dėl koronaviruso taip pat atliko dalis Žirmūnuose esančios „Rimi“ parduotuvės darbuotojų – 47-ių rezultatai neigiami, likę laukia testo arba jo rezultato.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA