Privatūs vakarėliai Kaune stebina išskirtine erdve | Kas vyksta Kaune

Privatūs vakarėliai Kaune stebina išskirtine erdve

D. Jakubausko nuotr.

Daugeliui kauniečių žinomas modernus verslo centras savyje slepia erdves, kuriose akimirksniu nusikeli į prancūzų buržuazijos laikus, kuomet iš gatvės niekam nematomos pasilinksminimo vietos buvo žinomos tik aristokratams.

Ir čia iš urbanistinio glėbio staiga pabėgi į paryžietišką prieblandą, kurioje akį traukia jaukūs art deco stiliaus elementai, tamsūs klasikiniai tonai ir nepriekaištingas dekoras, kuriam antrą kvėpavimą suteikia „Flower Couture by Mantas Petruškevičius“ prisilietimas. Viskas apgalvota ir išjausta iki smulkmenų: interjero detalės, krištolo taurės bei prabanga tviskantys indai, žvakių šviesoje dar labiau atskleidžia šios vietos ypatingumą.

Restoranas „Laurus“ / D. Jakubausko nuotr.

Šiose erdvėse kiekvienas bent trumpam pabėga iš realaus pasaulio ir pasislepia skoningoje prabangoje – atšvenčia savo gimtadienius, vestuves ar kitas svarbias asmenines šventes. Tai, kad esi šalia miesto centro išduoda tik pro langus atsiveriantys statiniai, kruopščiai slepiami po sunkiomis tamsiomis užuolaidomis…

Ant stalo patiekiami gurmaniški valgiai patenkins net ir išrankiausiojo skonį, nes šią vietą jau spėjo įvertinti ir šalies verslo atstovai, įtraukdami ją į geriausiųjų restoranų, siūlančių verslo pietus Kaune, dešimtuką.

Restoranas „Laurus“ / D. Jakubausko nuotr.

Susitikime restorane „Laurus“ – čia kuriamos privačios šventės neabejotinai liks įsimintinos ilgam. Rezervuokite tik jums skirtą laiką šventės aptarimui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA