R. Javtokas pristatė naują šeimos narį: liko išspręsti svarbiausią klausimą | Kas vyksta Kaune

R. Javtokas pristatė naują šeimos narį: liko išspręsti svarbiausią klausimą

delfi.lt / Raminta Blažytė 2020/05/24 11:53
„Instagram“ nuotr.

Buvusio krepšininko, Kauno „Žalgirio“ sporto direktoriaus Roberto Javtoko ir jo žmonos Vilmos šeimoje – dar vienas narys. Keturių vaikų tėvai įsigijo Azijos aviganį. Trijų mėnesių Alabai veislės keturkojis tapo didžiuliu džiaugsmu visai šeimai.

Jau keletą mėnesių Javtokai mėgaujasi gyvenimu sodyboje, kur iki 80 kg sverti galintis šuo nuo šiol prižiūrės tvarką.

Šios veislės gyvūnai – aukšto intelekto, smalsūs, ramūs ir labai stiprūs. Kaip R. Javtokas sakė „Delfi“, tokio augintinio dairėsi jau kurį laiką.

„Jau keletą metų ieškojau šuns, kuris atitiktų tam tikras charakteristikas: kad būtų prie vaikų, ramios psichikos ir būtų kilęs iš gero veislyno. Be to, turiu pažįstamų, auginančių šios veislės šunis ir man labai patinka, kad jie puikiai sutaria su vaikais. O, kadangi jis gyvens sodyboje, norėjau, kad dar būtų ir geras sargas“, – komentavo R. Javtokas.

Karantino pradžioje į sodybą persikėlę Javtokai iki šiol ten praleidžia didžiąją laiko dalį. O kol jų nėra – tvarką čia veda samdytas prižiūrėtojas. Būtent jis ir imsis šuns priežiūros, kai šeimininkų nebus.

„Šiuo metu šuo daugiausia laiko praleidžia lauke, o su juo – ir mes. Vaikų iš viso į namus neįsitempsi (juokiasi.). Tad papildomai vedžiojimu užsiimti nereikia.

Namuose turime dar vieną šunį, kačiuką ir triušį. Visą trijulę labai nuoširdžiai prižiūri dukra. Ir valo, ir tvarko, ir vedžioja – ji tiesiog pamišusi dėl gyvūnų. Tad dėl priežiūros problemų tikrai nekyla“, – pasakojo krepšinio žvaigždė.

View this post on Instagram

New member?

A post shared by Robertas Javtokas (@javtokas15) on

Daugiausia problemų, anot Roberto, kyla svarstant, kaip pavadinti naują šeimos narį. Nedidelę špicų veislės kalytę, augančią namuose, Javtokai pavadino Perla. Na, o dėl Azijos aviganio vardo kilo diskusijos.

„Čia sunkiausia. Dokumentuose įrašytas vienas vardas, tačiau jis mums netinka. Na, o šeimos konsiliumas dar sprendimo nepriėmė“, – „Delfi“ komentavo R. Javtokas.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA